Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος στον «Παράδεισο των Κυριών» και οι ευχές για το νέο έτος!
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος στον «Παράδεισο των Κυριών» και οι ευχές για το νέο έτος!

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ALPHA "Ο Παράδεισος των Κυριών

Η ίδια έχει λατρευτεί από το κοινό μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση, ενώ η αλήθεια είναι πώς κάθε φορά μας εντυπωσιάζει με τις συγκλονιστικές ερμηνείες της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Η ίδια πρωταγωνιστεί φέτος στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Ο Παράδεισος των Κυριών" ενώ παράλληλα φέτος απολαμβάνει και τη νέα της καθημερινότητα ως μητέρα. Η ηθοποιός εύχεται για ένα νέο έτος γεμάτο χαρές, επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία, μιας και είναι το πιο σημαντικό αγαθό.

  • Πώς ήταν για εσάς το 2022 τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο;

Τι να πω για αυτή τη χρονιά! Γεμάτη αλλαγές και ευχάριστα γεγονότα! Από τις πιο ευτυχείς χρονιές της ζωής μου σε κάθε επίπεδο! Ήρθε στη ζωή μας το παιδάκι μας, στη δουλειά μου απολαμβάνω εξαιρετικές συνεργασίες! Τι άλλο να ζητήσω! Τι θα θέλατε να σας φέρει το νέο έτος; Να έχουμε την υγεία μας θέλω! Τίποτε άλλο! Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Φέτος, επιστρέψατε τηλεοπτικά μέσα από τη δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών».

  • Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να αποδεχθείτε την πρόταση;

Αυτό που πρώτα απ’ όλα με παρακίνησε για τη συγκεκριμένη δουλειά είναι οι άνθρωποι που θα πλαισίωναν όλο το κόνσεπτ, τους οποίους θαυμάζω και εμπιστεύομαι. Με τον παραγωγό μας, τον κύριο Καραγιάννη, αλλά και τον σκηνοθέτη, τον κύριο Βασιλειάδη, είχαμε μία εξαιρετική συνεργασία και στο παρελθόν, στη σειρά «Έλα στη θέση μου». Φυσικά, έχω τη χαρά και την τύχη να συνεργάζομαι και με ένα υπέροχο καστ ηθοποιών, τους οποίους εκτιμώ πολύ για τη δουλειά τους αλλά και για την ποιότητά τους ως ανθρώπους και συνεργάτες.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση, το γεγονός ότι πρόκειται για σειρά εποχής ήταν μία πρόκληση για εμένα και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου, καθώς μπορώ να ταξιδεύω με έναν μαγικό τρόπο στον χρόνο, κάτι που με γοητεύει ιδιαίτερα.

  • Περιμένατε την επιτυχία που θα σημείωνε η σειρά;

Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι ο κόσμος θα αγαπήσει αυτή τη δουλειά από τις πρώτες κιόλας συζητήσεις που έκανα για τη σειρά.Οι λόγοι είναι πολλοί και η επιτυχία έρχεται πάντα ως αποτέλεσμα πολλών παραγόντων. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σενάριο, και όλοι οι συντελεστές, ο παραγωγός, οι σκηνοθέτες, οι ηθοποιοί και ομάδα που εργάζεται για ένα σωστό αποτέλεσμα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η επιτυχία πάντα ευχάριστη και εργάζομαι σκληρά και εγώ προσωπικά για να τη διατηρήσουμε.

  • Η τελευταία σας τηλεοπτική δουλειά, το «Έλα στη θέση μου», εκλάμβανε εξίσου μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Πώς αντανακλά αυτή η επιτυχία στη ζωή σας;

Η επιτυχία δημιουργεί πάντα ευχάριστα συναισθήματα και έρχεται σαν ανταμοιβή των προσπαθειών και της σκληρής δουλειάς μίας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται για ένα όμορφο αποτέλεσμα. Σε ένα νόμισμα, βέβαια, υπάρχουν πάντα δύο όψεις. Εκτός από τη χαρά, η επιτυχία φέρνει πάντα μαζί της και το άγχος της διατήρησής της

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved