Συριοπούλου: Δίνει spoiler για τον «Παράδεισο των Κυριών»: «Η Μιράντα θα ερωτευτεί δυνατά»
Showbiz

Συριοπούλου: Δίνει spoiler για τον «Παράδεισο των Κυριών»: «Η Μιράντα θα ερωτευτεί δυνατά»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνιστεί στον "Παράδεισο των Κυριών" στον ρόλο της Μιράντας και σε συνέντευξή της, μίλησε για τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και στην σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, την έχουν καταχειροκροτήσει πολύάριθμες φορές για το υποκριτικό της ταλέντο.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό MYTV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τις εξελίξεις στον "Παράδεισο των Κυριών", ενώ τόνισε πώς η Μιράντα (η ηρωίδα της) πρόκειται να ζήσει έναν μεγάλο και φλογερό έρωτα με τον Ντίνο (Αργύρη Πανταζάρα) τον οποίο και θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα, προσεχή επεισόδια.

Παράλληλα, έκανε λόγο και για την καθημερινότητά της ως μητέρα, λέγοντας πώς ο γιος της είναι ο, τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή της, μιας και τον λατρεύει και προσπαθεί να περνάει μαζί του όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται.

  • Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί η ζωή της ηρωίδας σας;

Θέλω η Μιράντα να βρει επιτέλους την κόρη της και να ηρεμήσει η ψυχή της, γιατί αυτό είναι και ο μεγάλος της καημός.

  • Τι να περιμένουμε από τα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Έναν μεγάλο έρωτα μεταξύ της Μιράντας και του Ντίνου, ο οποίος θα ανθίσει ανάμεσα σε πολλά εμπόδια και ανατροπές.

  • «Ο Παράδεισος των κυριών», απ’ ό,τι μαθαίνουμε, ενδέχεται να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν. Είστε θετική, αν και εφόσον πορθεί η οριστική απόφαση;

Πώς να μην είμαι θετική για μία τόσο ωραία δουλειά!

  • Με δεδομένο ότι πρόκειται για μία καθημερινή σειρά, η κούραση είναι μεγαλύτερη;

Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες όταν πρόκειται για μία καθημερινή σειρά, αφού χρειάζεται να αφιερώνεις εκ των πραγμάτων αρκετό χρόνο.

  • Τι είναι αυτό που σας αποφορτίζει;

Ένας περίπατος, μία ηλιόλουστη μέρα, ένα τραπέζι με φαγητό και καλό κρασί με τους δικούς μου ανθρώπους, η θάλασσα, η φύση.

  • Έχετε δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.'Εχουν αλλάξει πλέον οι προτεραιότητές σας;

Με τη γέννηση ενός παιδιού ο κόσμος σου και η ζωή σου όπως την ήξερες μέχρι εκείνη τη στιγμή αλλάζουν ριζικά. Απότα πιο απλά και καθημερινά πράγματα, μέχρι τα πιο σύνθετα και ουσιαστικά. Οπότε, μαζί με την απόλυτη ευτυχία που φέρνει μαζί του ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο, ο πρώτος καιρός είναι ταυτόχρονα μία περίοδος που αναζητάς τις καινούργιες ισορροπίες. Το πρόγραμμά μου, τώρα πια, είναι αρκετά φορτωμένο. Η μητρότητα είναι από μόνη της ένας ρόλος απαιτητικός, ιδιαίτερα μάλιστα όταν πρέπει να συνδυαστεί με τις απαιτήσεις της δουλειάς μου. Ωστόσο, καταφέρνωνα τα συνδυάζω σωστά, δίνοντας όλη μου την ενέργεια, και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

  • Τι θα θέλατε να ευχηθείτε για το 2023;

Ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved