Βασίλης Μπισμπίκης: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του- Ο ρόλος του παρουσιαστή!
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του- Ο ρόλος του παρουσιαστή!

O Βασίλης Μπισμπίκης  παραχώρησε συνέντευξη και μίλήσε για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, το οποίο είναι τηλεοπτικό και έχει να κάνει με ντοκιμαντέρ, κάτι που μας έκανε και ιδιαίτερη έκπληξη. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο και τηλεόραση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης περνάει μια από τις πιο υπέροχες φάσεις της ζωής του, μιας και φαίνεται ότι τα έχει βρει με τον εαυτό του στο εκατό τοις εκατό και διαρκώς τα πηγαίνει καλύτερα. Στα προσωπικά του, με την Δέσποινα Βανδή έχουν μια υπέροχη σχέση και εδώ και πολύ καιρό δεν κρύβουν με τίποτα τον έρωτά τους, μιας και δεν τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα και κυκλοφορούν παντού μαζί. Τα κοινά τους στιγμιότυπα συνεχώς και πληθαίνουν και μας αποδεικνύουν πώς πρόκεται για έναν έρωτα... σταθμό!

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Αυτή η νύχτα μένει" και έχει λατρέψει τον ρόλο του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού περιοδικού "TV 24" πληροφορηθήκαμε πώς ετοιμάζει κάτι καινούργιο, που κρύβει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το νέο του επαγγελματικό βήμα

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται για έναν διαφορετικό ρόλο σε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο ΑΝΤΙ +. Η παραγωγή θα έχει τον τίτλο «Disaster theories» και θα
πραγματεύεται φυσικές καταστροφές όπωε σεισμούς, πυρκαγιές και πλημμύρες στην Ελλάδα κι ο Βασίλης Μπισμπίκης θα είναι ο παρουσιαστής του. Μάλιστα, ως npos το περιεχόμενο της παραγωγής θα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι θα μοιράζονται
τις εμπειρίες τους για τις καταστροφέε, αλλά και επιστήμονες, οι οποίοι θα παραθέτουν τις γνώσεις τους για τα φαινόμενα, αλλά και τι θα περιμένουμε στη συνέχεια.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved