Showbiz

Χριστίνα Παππά: Οικογενειακές αγκαλιές με την εγγονή της- Της έχει τεράστια αδυναμία!

Η Χριστίνα Παππά έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και όσο χρόνο έχει, τον διαθέτει στην εγγονή της, την μικρή Χριστίνα, που της έχει κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα της. 

Η ηθοποιός περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τότε που ήρθε στη ζωή η εγγονή της, δεν φεύγει στιγμή από δίπλα της και δεν μπορεί να την αφήσει από την αγκαλιά της.

Η Χριστίνα Παππά, πέρα από τις πολυάριθμες υποχρεώσεις της με τις επιχειρήσεις της, στον ελεύθερό της χρόνο, προσπαθεί να τον διαθέτει στην οικογένειά της, που είναι ο, τι πιο σημαντικό έχει. Ο γιος της ηθοποιού, Δημήτρης Παππάς με την σύζυγό του, Άννα Μπεζάν, απέκτησαν πριν από μερικούς μήνες ένα πανέμορφο κοριτσάκι και η Χριστίνα Παππά έχει μετατραπεί στην καλύτερη γιαγιά.

Η ίδια έχει μπει για τα καλά στον νέο της ρόλο και βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην εγγονή της και δεν της χαλάει χατίρι. Μάλιστα, σήμερα, Παρασκεύη 13 Ιανουαρίου 2023, η ηθοποιός δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες με την οικογένειά της. Η μικρή Χριστίνα είναι στην αγκαλιά της και εκείνη με ένα τεράστιο χαμόγελο, δείχνει την ευτυχία της!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved