Μαλέσκου: Η φωτό από την προπόνηση στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της- Αυτή τη γυμναστική λατρεύει!
Showbiz

Μαλέσκου: Η φωτό από την προπόνηση στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της- Αυτή τη γυμναστική λατρεύει!

Η Ιωάννα Μαλέσκου περνά μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της, μιας σε λιγότερο από τρεις μήνες πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να κρατήσει στην αγκαλίά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά

Η παρουσιάστρια δείχνει να είναι πιο λαμπερή από ποτέ και να απολαμβάνει στο έπακρο τους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ μπαίνει για τα καλά στο κλίμα της μητρότητας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, περνούν μερικές από τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής τους, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι. Πριν από περίπου δυο μήνες μάλιστα, η παρουσιάστρια με μια δημοσίευσή της αποκάλυψε στην εγκυμοσύνη της στο Instagram, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της εύχονται τα καλύτερα και να την αποθεώνουν στα σχόλιά τους.

«Η εγκυμοσύνη μου ήταν ο βασικός λόγος που αποφάσισα να απέχω τηλεοπτικά και είναι αυτό που καλείσαι κάποια στιγμή να επιλέξεις. Μου λείψατε αλλά είναι σαν αποστολή, είναι σαν αποστολή όμως. Είναι νομίζω το πιο ιερό πράγμα αυτό που βιώνω και μπορούν να με καταλάβουν πολλές γυναίκες που με ακούνε».

Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος. Έχω δεχτεί μηνύματα με συμβουλές και από επώνυμες κυρίες και από μη επώνυμες που με συγκινεί. Είναι απεριόριστη η αγάπη που εισπράττω, μου δίνει δύναμη. Για τον γάμο πρέπει να ρωτήσεις άλλον. Όχι εμένα». ήταν μερικές από τις δηλώσεις που πρόσφατα έκανε η εγκυμονούσα.

Σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το γυμναστήριο, με την ίδια να κάνει pregnancy pilates, ένα είδος γυμναστικής που την έχει βοηθήσει πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved