Φαίη Ξυλά- Αλέκος Συσσοβίτης: Η θεατρική συνύπαρξη στο θέατρο Αθηνά και οι μοιραίες σχέσεις
Showbiz

Φαίη Ξυλά- Αλέκος Συσσοβίτης: Η θεατρική συνύπαρξη στο θέατρο Αθηνά και οι μοιραίες σχέσεις

Η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης πρωταγωνιστούν , στο ανακαινισμένο θέατρο Αθηνά, στο διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Noτ Στο πέμπτο σκαλοπάτι, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

Η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησαν στο περιοδικό Ok για το έργο, και για τις μοιραίες σχέσεις της ζωής τους αλλά και για το πάθος.

xyla_syssovitis.webp

Στην παράσταση υποδύεστε ένα ζευγάρι...

Φαίη Ξυλά:.. .όχι ακριβώς ευτυχισμένο. Ξεκινώντας το έργο εμφανίζομαι με τον εραστή μου, τον Μαξ (Αποστολής Τότσικας), οπότε καταλαβαίνετε ότι το ζευγάρι δεν είναι και τόσο αγαπημένο. Είμαι η Μάργκοτ, μια γυναίκα από καλή οικογένεια που έχει κληρονομήσει αρκετά χρήματα, και είμαι παντρεμένη με τον Τόνι που είναι τενίστας, και μάλιστα καλός.

Αλέκος Συσσοβίτης: Ενώ ο Τόνι είναι υπέρμετρα φιλόδοξος και στόχος του είναι το χρήμα, εξού και ο γάμος του με τη Μάργκοτ, νιώθω πως πίσω από αυτό κρύβεται κάτι άλλο. Νομίζω πως πραγματικά αγάπησε τη σύζυγό του.

Φαίη: Όντως. Απλά στην πορεία της σχέσης με παραμελούσε, ήταν λίγο εγωιστής, παρτάκιας θα έλεγα, οπότε κάποια στιγμή ερωτεύομαι έναν άλλο άντρα, τον Μαξ, που είναι συγγραφέας και ζει στη Νέα Υόρκη. Το έργο ξεκινά τη στιγμή που πάω να χωρίσω τον άντρα μου για τον εραστή και μόλις ο Τόνι το συνειδητοποιεί, αλλάζει στάση.

Αλέκος: Αποφασίζω ότι θέλω να τη σκοτώσω για να πάρω τα χρήματά της. Ο ήρωάς μου θέλει να μείνει «πρωταγωνιστής» στη ζωή του. Όμως μετά το τένις κάνει έναν πλούσιο γάμο, έτσι και τώρα θέλει να συνεχίσει τις απολαύσεις στη ζωή του. Υπάρχει μια απάτη. Τον απατάει η γυναίκα του με έναν εραστή. Έτσι, επικαλείται τον φόνο.

_MG_5263.jpg-grain-copy.webp

Έχετε φτάσει σε δύσκολες, μοιραίες καταστάσεις σε μια σχέση;

Φαίη: Ευτυχώς, δεν έχω φτάσει σε φόνο. (Γελάει.)θεωρώ πως ο έρωτας δεν φέρνει δύσκολες καταστάσεις. Ο έρωτας τα κάνει απλά όλα. Όταν είναι δύσκολες οι καταστάσεις, πρόκειται είτε για κόλλημα είτε για εμμονή. Από τη δική μου πλευρά όμως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Αν συμβαίνει από την άλλη, καλό είναι να φεύγεις τρέχοντος.

Αλέκος: Εγώ έχω ζήσει δύσκολες καταστάσεις. Αν δεν γευτούμε την ήττα και τη νίκη, δεν θα ωριμάσουμε, θα μείνουμε μικροίμέσα μας.Όταν είμαστε γενναίοι να ανοιχτούμε σε μεγάλες θάλασσες και αντιμετωπίζουμε το άγνωστο σα κάτι θεμιτό, τότε πάμε ένα βήμα παραπέρα. Είναι κίνητρο να έρχονται απρόβλεπτα πράγματα στη ζωή σου και να μαθαίνεις να τα διαχειρίζεσαι.

syssovitis_323817123_488739279853620_1716462324348148860_n.jpg

Σε τι σας έχει οδηγήσει το πάθος;

Αλέκος: Στο να συμβούν πράγματα που δεν ήταν του χαρακτήρα μου. Μου έχει συμβεί να μηχανορραφήσει, να σκαρφιστεί διάφορες πράξεις και μεθόδους, να διαβάσει μηνύματά μου ή να μπει στο Ίντερνετ και να δει τι μηνύματα έχω στείλει και σε ποιον. Δεν το περίμενα. Έχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις, όχι πολύ ακραίες, γιατί οι ακραίες καταλήγουν σε αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις. Η φύση του ανθρώπου είναι εκρηκτική και εκδικητική. Επομένως, αν έχεις το σθένος να συγχωρέσεις τον άλλο, να καταλάβεις από πού προέρχονται οι πράξεις του, μπορείς να συνεχίσεις μαζί του. Αν όχι, χωρίζεις. Ωστόσο, πρέπει να κάνεις και αυτοκριτική, τι έχεις κάνει εσύ, πόσο «ένοχος» είσαι για ό,τι συμβαίνει.

Φαίη: Συμφωνώ με τον Αλέκο, η αυτοκριτική είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και γενικότερα. Ό,τι έχει συμβεί σε σχέσεις μου, φταίω ή δεν φταίω, πάντα παίρνω το μερίδιο ευθύνης, θεωρώντας ότι ήταν και μια λάθος δική μου επιλογή», είπαν οι ηθοποιοί στο περιοδικό Ok.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved