Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μου μέρα στο κελί ήταν τραγική, δέχτηκα bullying»
Showbiz

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Η πρώτη μου μέρα στο κελί ήταν τραγική, δέχτηκα bullying»

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της και μίλησε για τις τραγικές στιγμές που πέρασε στο κελί, σε έναν χώρο σκοτείνό και απάνθρωπο, όπως το χαρακτήρισε. 

Την γνωρίσαμε από το παιχνίδι «Power of love» του Σκάι, όπου ξεχώρισε με την παρουσία της, πριν λίγο καιρό ωστόσο απασχόλησε τα μέσα καθώς είχε συλληφθεί για εμπόριο κοκαΐνης μαζί με τον τότε σύντροφό της.

Τελικά η αλήθεια έλαμψε και η Έλενα Πολυχρονοπούλου αθωώθηκε πανηγυρικά. Η ίδια παραχώρησε στο περιοδικό Χαι και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο και μίλησε πρώτη φορά για το πώς βίωσε την φυλακή σαν κατάσταση, αλλά και το πώς κατάφερε να αντέξει τόσο καιρό κλεισμένη εκεί μέσα, ενώ ήξερε πώς ήταν αθώα και πώς όλο αυτό δεν της άξιζε, μιας και στην ουσία το μόνο της παράπτωμα ήταν που εμπιστέυτηκε τον λάθος άνθρωπο και έτσι τα πράγματα κατέληξαν τόσο άσχημα.

leninapol_official_312026418_637876064680995_8719377021999736311_n.jfif

Πριν μήνες είχες συλληφθεί για εμπόριο κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφό σου. Τελικά αποδείχθηκε στο δικαστήριο ότι είσαι αθώα και δεν είχες καμία ανάμειξη σε όλο αυτό. Πώς νιώθεις πλέον μετά την δικαστική αυτή απόφαση;

Αρχικά η αθωότητά μου είναι κάτι που φώναζα από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως απεδείχθη κιόλας δεν είχα καμία σχέση και γνώση σχετικά με τα όσα έπραξε ο πρώην σύντροφός μου! Φυσικά μετά την δικαστική απόφαση που ήταν η ομόφωνη αθώωσή μου, ένιωσα πλήρη δικαίωση για όσα εξαρχής υποστήριζα και μια τεράστια ανακούφιση ότι η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος! Τελείωσε η ταλαιπωρία τόσο η προσωπική όσο και της οικογένειάς μου, η οποία πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό...

Θέλω να μου πεις πώς ένιωσες όταν η αστυνομία σου χτύπησε την πόρτα και σου ανακοίνωσε ότι συλλαμβάνεσαι για εμπόριο κοκαΐνης;

leninapol_official_311611016_878977493069804_4656462110514592882_n.jfif

Βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ καθώς δεν καταλάβαινα τον λόγο που μπήκαν στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου, που έτυχε να είμαι μέσα, καθώς δεν διέμενα μόνιμα εκεί, και έπειτα άργησαν πολύ να με πληροφορήσουν τι ακριβώς συμβαίνει οπότε τα είχα χαμένα...Γενικώς δεν νομίζω ότι ξεπέρασα ποτέ το αρχικό σοκ. Για την ακρίβεια δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι έχει συμβεί σε εμένα όλο αυτό. Είναι σαν να έχω κάνει αποπροσωποποίηση και να παρακολουθώ την ιστορία κάποιας άλλης. Όταν δεν έχεις καμία σχέση με αυτά τα πράγματα σου φαίνεται αδιανόητο να πιστέψεις ότι μπορεί να βρεθείς στην φυλακή...

Πώς ήταν η πρώτη σου μέρα στο κελί;

Ήταν τραγική! Δεν καταλάβαινα πού βρισκόμουν. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι είμαι κλειδωμένη σε ένα κελί με ανθρώπους που δε γνώριζα ούτε ποιοι είναι, ούτε τι έχουν διαπράξει. Φοβόμουν υπερβολικά πολύ για το τι θα επακολουθήσει. Δεν πίστευα ότι θα μείνω εκεί και βασικά θεωρούσα πως είναι ένα κακό όνειρο και θα ξυπνούσα γρήγορα. Μου ήταν απίστευτα δύσκολο να βλέπω τα κάγκελα στο παράθυρο και να νιώθω ότι δεν μπορώ να βγω έξω, ότι δεν έχω το κινητό μου και την άνεση να τηλεφωνήσω στους δικούς μου ανθρώπους όποια στιγμή θέλω, ότι δεν είμαι ελεύθερη!

Δείτε την gallery:

Είναι αλήθεια ότι ήσουν στο ίδιο κελί με τη «φόνισσα της κοιλάδας» αλλά και με την Έφη Κακαραντζούλα που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου;

Είναι αλήθεια ότι ήμουν στο ίδιο κελί με την πρώτη, ναι… Με την άλλη κοπέλα όχι, δεν μέναμε ποτέ στον ίδιο θάλαμο, αλλά έτυχε να την γνωρίσω, καθώς είναι μια μικρή κοινωνία και όλες αναγκαστικά γνωριστήκαμε μεταξύ μας. Ωστόσο σίγουρα ακούγεται περίεργο ότι γνωρίζεις ανθρώπους που σε άλλες συνθήκες μπορεί να μην τους έλεγες ούτε καλημέρα, όμως από υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, όπου ακούς και την δική τους πλευρά, την οποία ίσως να μην την είχες φανταστεί. Όπως για παράδειγμα η «χήρα της κοιλάδας» υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται. Και η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανή να κρίνω αν ισχύει ή όχι, αυτό το γνωρίζει καλά η Ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θεωρώ πως κάνει σωστά τη δουλειά της.

Βίωσες δύσκολες στιγμές μέσα στη φυλακή; Δέχτηκες μπούλινγκ ή ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση από συγκρατούμενές σου;

Δέχτηκα μπούλινγκ αλλά σεξουαλική παρενόχληση ποτέ. Υπήρχαν γυναίκες οι οποίες είχαν καταδικαστεί σε πολλά χρόνια φυλάκισης και θεωρούσαν ότι η φυλακή είναι το σπίτι τους, ότι τους ανήκει. Οτιδήποτε λοιπόν τους πήγαινε κόντρα ή δεν τους «άρεσε», το «πολεμούσαν». Θεωρώ ότι ένας λόγος που βίωσα μπούλινγκ είναι διότι γνώριζαν ότι είμαι αθώα και πως αργά ή γρήγορα θα βγω από εκεί, και ξέροντας πως εκείνες δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, μου ασκούσαν ψυχολογική βία για να μην αντέξω! Με ό,τι συνεπάγεται αυτό... Υπήρχαν όμως και κοπέλες (ελάχιστες) οι οποίες με στήριξαν και με προστάτεψαν, με τις οποίες κράτησα επαφές, αφού η πλειοψηφία εξ’ αυτων είχε μπλεχτεί όπως εγώ, άθελά τους, εξαιτίας κάποιου άλλου (του συντρόφου τους κλπ), και μάλιστα τώρα όλες έχουν αποφυλακιστεί!

leninapol_official_324178830_1419666115235241_4950898165195196992_n.jfif

Σκέφτηκες ποτέ να βάλεις τέλος στη ζωή σου όσο ήσουν μέσα στη φυλακή;

Μια εβδομάδα πριν την αποφυλάκιση πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου και της είπα πως εάν δε γίνει δεκτή η άρση της προφυλάκισης με περιοριστικούς όρους, θα τρελαθώ. Της είπα πως θα ζητούσα μεταφορά σε ψυχιατρική κλινική. Αλήθεια ένιωθα πως χάνω το μυαλό μου και πως τα χέρια μου ήταν δεμένα σε σημείο, που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα πια για να αποδείξω πως δεν είμαι «ελέφαντας»! Τέλος στη ζωή μου δεν είχα σκεφτεί να βάλω, αλλά σίγουρα αν καθόμουν μια μέρα παραπάνω εκεί μέσα θα τρελαινόμουν... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, έστω και αργά! Γιατί οχτώ μήνες στη φυλακή, εντελώς άδικα, δεν το λες και εύκολο πράγμα!

1677690148485-920588702-leninapol_official_319680161_3114843165472942_3729079480808659204_n.jfif

Πόσο εύκολο είναι να αντιμετωπίσεις την προδοσία από έναν άνθρωπο που ετοιμαζόσασταν να παντρευτείτε;

Αρχικά πρόδωσε τον εαυτό του. Ήταν ένας άνθρωπος που τα είχε όλα στα πόδια του. Μια γυναίκα που τον λάτρευε και του τα προσέφερε όλα, ένα σπιτικό, μια οικογένεια. Οπότε θεωρώ πως εκείνος έχασε γιατί με την επιλογή του, έχασε εμένα και όσα είχαμε «χτίσει». Έπειτα η προδοσία είναι ανεπανόρθωτη και η πληγή ακόμα ανοιχτή. Ωστόσο κοιτάω μπροστά και προσπαθώ να κερδίσω τον χαμένο χρόνο και έδαφος, ξαναφτιάχνοντας τη ζωή μου από το μηδέν. Δεν θα καθίσω να κλαίω πάνω από το «χυμένο» γάλα γιατί αυτό συνέβη. Το θέμα είναι το μετά και γι’ αυτό παλεύω!

Σήμερα μιλάτε με τον πρώην σύντροφό σου; Έχεις επικοινωνία μαζί του;

Όχι δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του.

Ποια είναι τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια;

leninapol_official_329977487_6214870438570213_3199502096029663148_n.jfif

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και κάνω κάποιες διαφημίσεις μέσω του ίνσταγκραμ. Ωστόσο εννοείται πως θα ήθελα να ξανασχοληθώ με τη δημοσιογραφία, που είναι το αντικείμενο που έχω σπουδάσει και πάνω στο οποίο εργαζόμουν σχεδόν 5 χρόνια. Επειδή έχω γνωρίσει κάποιους πολύ αξιόλογους ανθρώπους στον χώρο της τηλεόρασης, ευελπιστώ πως θα βοηθήσουν για την επαγγελματική μου αποκατάσταση στην πορεία!

Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη ζωή σου και να βρεις έναν νέο έρωτα;

Όχι καθόλου! Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μου είναι η δουλειά μου και να μπορέσω να σταθώ πάλι στα πόδια μου, κυρίως οικονομικά. Για τα υπόλοιπα θεωρώ πως έχω ακόμα αρκετή δουλειά να κάνω με τον εαυτό μου και τον ψυχολόγο μου, για να μπορέσω να εμπιστευτώ ξανά τους ανθρώπους, τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved