Στέλιος Λεγάκης: Η πρώτη δήλωσή του, αποκλειστικά στο gossip-tv, μετά τη γέννηση της κόρης του
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: Η πρώτη δήλωσή του, αποκλειστικά στο gossip-tv, μετά τη γέννηση της κόρης του

Την απόλυτη ευτυχία της γέννησης του πρώτου του παιδιού απολαμβάνει από χθες (17/3) ο Στέλιος Λεγάκης καθώς κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ζει πρωτόγνωρα συναισθήματα τα οποία θέλησε να μοιραστεί με αποκλειστικές δηλώσεις του στο gossip-tv λέγοντας χαρακτηριστικά λίγο μετά τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσάς του:

«Είναι με σιγουριά η πιο όμορφη εμπειρία που έχω βιώσει στη ζωή μου. Περιμέναμε και οι δυο μας να έρθει αυτή η στιγμή να την πάρουμε στα χέρια μας, να την αγκαλιάσουμε, να τη φιλήσουμε, να την γνωρίσουμε επιτέλους! Ειδικά όταν την είδα να έρχεται στη ζωή και ακούγοντας το πρώτο της κλάμα μέσα στη γέννα, όλα μούδιασαν μέσα μου και μας πήραν τα κλάματα και τους δυο μας. Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση που νιώθω!❤️».

Η σύντροφός του Ειριάνα έφερε στον κόσμο σήμερα νωρίς το μεσημέρι στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον τραγουδιστή να δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του.

«Επιτέλους ήρθες στη ζωή μας», έγραψε στο instagram ο Στέλιος Λεγάκης ο οποίος μας επεφύλασσε άλλη μία έκπληξη χαρίζοντας στους επισκέπτες του gossip-tv και τη φωτογραφία της πρώτης αγκαλιάς που έκανε στη μικρή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέλιος Λεγάκης είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ηλικία μόλις 14 ετών, όταν συμμετείχε στο γνωστό talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και από τότε είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας είτε ως τραγουδιστής είτε ως συνθέτης και στιχουργός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved