Σμαράγδα Καρύδη: Η ταράτσα της με «πιάτο» την Ακρόπολη είναι αυτή που θα θέλαμε να έχουμε όλοι
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Η ταράτσα της με «πιάτο» την Ακρόπολη είναι αυτή που θα θέλαμε να έχουμε όλοι

Ποιος δεν θα περνούσε ώρες ατελείωτες σε μία ταράτσα όπου η θέα προς την Ακρόπολη είναι... πιάτο;

Σε μια από τις ωραιότερες γειτονιές της Αθήνας, την παλιά και αρχιτεκτονικά μοναδική Πλάκα, βρίσκεται το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη.

Εκεί περνά η πρωταγωνίστρια του IQ 160, που μόλις έκανε πρεμιέρα, τον ελεύθερο χρόνο της, τον οποίο μοιράζει ανάμεσα σε Αθήνα και Αίγινα όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Μπορεί το σπίτι της εκεί να είναι το καλοκαιρινό της καταφύγιο, όμως ο μόνιμος τόπος κατοικίας της είναι στην Πλάκα, εκεί όπου ξεχειμωνιάζει, ειδικά όταν «τρέχει» κάποια δουλειά της.

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία του σπιτιού της είναι η ταράτσα όπου ο επισκέπτης, όπου και αν κοιτάξει, έχει για θέα του την Ακρόπολη.

Εκεί η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τα όμορφα δειληνά αλλά και τα υπέροχα ηλιόλουστα πρωινά της άνοιξης. Έχει μάλιστα διακοσμήσει τον χώρο με bamboo έπιπλα εξωτερικού χώρου που χαρίζουν μία πιο ρετρό ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα, χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση σε όποιον απολαμβάνει στιγμές εκεί.

Της αρέσει να περνάει πολύ χρόνο εκεί, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και δεν έχει πολύ αέρα ούτε πολύ ήλιο.

Φυσικά μαζί της και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης ο οποίος επίσης απολαμβάνει τις συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει ένα δειληνό στην ταράτσα, μαζί πάντα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved