H Τζένη Ζαχαροπούλου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της
Showbiz

H Τζένη Ζαχαροπούλου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνισή της

Επανεμφάνιση για την Τζένη Ζαχαροπούλου μετά από ένα σημαντικό διάστημα αποχής τόσο από το θέατρο όσο και από την τηλεόραση.

Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της και έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους ηθοποιούς της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Γεννήθηκε το 1941 και τελείωσε τις σπουδές της στη σχολή Κατσέλη. Στη συνέχεια έκανε περιοδεία με τον Δημήτρη Ροντήρη για 3 χρόνια σε όλον τον κόσμο με κλασικό ρεπερτόριο. Αμέσως μετά, η συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Στη συνέχεια συνεργάζεται με όλους τους μεγάλους κωμικούς. Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως “Γιούγκερμαν”, “Πανθέοι”, “Η γειτονιά μας“, “Οι φρουροί της Αχαϊας”.

Τζένη Ζαχαροπούλου - 1

H Τζένη Ζαχαροπούλου το 2019

Η ηθοποιός έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση στην εκδήλωση που έγινε από τον σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων-για την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου και το αφιέρωμα στον Γιάννη Βογιατζή.

Η Τζένη Ζαχαροπούλου τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση.

Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός;

Tzenh-Zaxaropoyloy.jpg

Η Τζένη Ζαχαροπούλου μαζί με τον Γιάννη Βογιατζή, την Αννα Φόνσου και την Γωγώ Ατζολετάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, Τζένη Ζαχαροπούλου, σε μία πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν μίλησε για τον καλύτερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, αλλά και για τις στιγμές που ένιωσε ότι συμβιβάζεται.

-Ο περισσότερος κόσμος σας θυμάται έντονα με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ναι, γιατί τότε ήμουν μικρή, έκανα τα πρώτα μου βήματα, δύσκολο να με ήξεραν από τον Ροντήρη... Μετά τον Ροντήρη πήγα στην Αλίκη και μετά με έμαθε ο κόσμος, όμως έκανα πάρα πολύ τηλεόραση, τότε, στην ΕΡΤ και την ΥΕΝΕΔ. Έφευγα από τη μία και πήγαινα στην άλλη. Είχα κάνει μεγάλες επιτυχίες. Έπειτα ήρθε ο Βασίλης Γεωργιάδης κι έκανα όλα εκείνα τα σπουδαία σίριαλ, «Οι Πανθέοι», «Γιούγκερμαν»... και τι δεν έκανα τότε».

Tzenh-Zaxaropoyloy2.jpg

Τζένη Ζαχαροπούλου και Μεγακλής Βιντιάδης

-Επιτύχατε και σ' έναν άλλο ρόλο που σας έδωσε η ζωή, εκείνον της μητέρας.

«Βέβαια, έκανα ένα καλό παιδί. Αλίμονο αν δεν ήταν η κόρη μου, το δικό μου παιδί, καλό, τη μεγάλωσα πάρα πολύ προσεκτικά».

-Το ίδιο συμβαίνει και με την εγγονή σας, είναι δύο φορές παιδί σας;

«Εχω μια σειρά, πρώτα είναι η κόρη μου και μετά η εγγονή μου, γιατί, αν δεν είχα την κόρη μου, δεν θα είχα την εγγονή μου. Ακούω που λένε: «Του παιδιού μου το παιδί είναι δύο φορές παιδί μου», αλλά εγώ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ότι αγαπάω και τρελαίνομαι για την εγγονή μου, ναι, αλλά δύο φορές για το εγγόνι δεν γίνεται, ένα είναι το παιδί σου».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved