Μόνικα: «Όταν η καριέρα μου άρχισε να ανεβαίνει, παντρεύομαι και μένω έγκυος. Δεν μετανιώνω στιγμή»
Showbiz

Μόνικα: «Όταν η καριέρα μου άρχισε να ανεβαίνει, παντρεύομαι και μένω έγκυος. Δεν μετανιώνω στιγμή»

Η Μόνικα, μιλάει για όλα και αποκαλύπτεται... 

Τι οδήγησε αλήθεια τη γνωστή τραγουδίστρια και τραγουδοποιό στη δημιουργία οικογένειας; Ένιωθε άραγε χορτάτη έχοντας γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από νεαρή ηλικία;

«Γενικά στη μουσική ακολούθησα αργά βήματα, μου πήρε καιρό να γίνει η ζύμωση στη μουσική μου πορεία, έχτισα ωστόσο στέρεα θεμέλια. Έβλεπα όμως ότι ήταν σημαντικό για εμένα να μπορώ να αντλώ ικανοποίηση από τη ζωή την ίδια, ίσως από μια ωριμότητα που την ένιωθα έμφυτη έβλεπα ότι η αναγνωρισιμότητα δεν με γέμιζε, τη θεωρούσα ανέκαθεν λίγο υπερεκτιμημένη, δεν με ενδιέφερε πολύ.

monica2.jpg

Ήρθαν οι καλές πωλήσεις και οι μεγάλες συναυλίες και παράλληλα προστάτευα τον εαυτό μου και την ιδιωτικότητά μου. Πάντα ένιωθα μέσα μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια. Όσο μεγάλωνα έβλεπα πόση αξία είχε το μοίρασμα - όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Δεν ήταν αυτοσκοπός πάντως η απόκτηση παιδιών, είχα αποφασίσει ότι θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο μόνο αν προέκυπτε από μια αγάπη. Γνώρισα τον σύζυγό μου, τον Σταύρο, και είπα από την πρώτη μέρα ότι αυτός είναι ο άνθρωπός μου κι εκείνος το ίδιο. Μου λένε μερικές φορές “α, τα βρήκες εύκολα”, όμως η ψυχή μου το ξέρει.

Θέλει να κάνεις πρώτα πολλή δουλειά μέσα σου για να μπορείς να δεις αυτό που σου δίνεται και να μη φοβηθείς, να μην αμφιβάλλεις, να έχεις θάρρος. Θεωρητικά, τη στιγμή που η καριέρα μου στην Αμερική άρχισε να ανεβαίνει, είχα μόλις τελειώσει ένα πολύ επιτυχημένο tour στις ΗΠΑ, παντρεύομαι, μένω έγκυος και γυρίζω στην Ελλάδα. Δεν το μετανιώνω φυσικά ούτε στιγμή».

Πηγή: BHMAgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved