Ελίνα Παπίλα: Η ζωή στη Χαλκίδα, η πολύτεκνη οικογένειά της και το τηλεοπτικό μέλλον
Showbiz

Ελίνα Παπίλα: Η ζωή στη Χαλκίδα, η πολύτεκνη οικογένειά της και το τηλεοπτικό μέλλον

Όπως όλα δείχνουν η Ελίνα Παπίλα ήρθε για να μείνει στη ζωή μας και ασφαλώς θα πρέπει να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Η παρουσιάστρια έχει μετρήσει αρκετά χιλιόμετρα για να φτάσει στο τηλεοπτικό πλατό του ΑΝΤ1. Σπούδασε οικονομικά ωστόσο δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά με αυτό. Μάλιστα, το 2016 αποφάσισε να δώσει ξανά Πανελλήνιες εξετάσεις και έτσι, πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η καταγωγή της είναι από την Χαλκίδα και από όταν ήταν μόλις 16 ετών, αποφάσισε να ασχοληθεί με το όνειρό της που ήταν το ραδιόφωνο. Το 2017 μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα του ραδιοφώνου. Η συνταγή ήταν τόσο επιτυχημένη που το Star τους έκανε πρόταση να μεταφέρουν το ραδιοφωνικό τους πάρτι στον τηλεοπτικό αέρα του. Ως εκ τούτου, το 2021 έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή “Breakfast@Star”, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Γνωρίστε την Ελίνα μέσα από ερωτήσεις που έχει απαντήσει:

Ποια η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει στη ζωή σου;

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει ήταν όταν άφησα τη σχολή μου στα 19 (οικονομικά) και αφοσιώθηκα στο ραδιόφωνο, με αβέβαιο επαγγελματικό μέλλον. Δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Αν η τηλεόραση ήταν γλυκό τι γεύση θα του έδινες;

Αν η τηλεόραση ήταν γλυκό θα ήταν το γαλακτομπούρεκο της μαμάς μου. Δεν σταματάω μέχρι να τελειώσει.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις το πρωί και ποιο το βράδυ;

Το πρώτο πράγμα που κάνω το πρωί είναι να δώσω ένα φιλί στα παιδιά μου. Το ίδιο και πριν κοιμηθώ.

Η μεγάλη οικογένεια:
Η Ελίνα Παπίλα είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Κελαϊδίτη και έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά τα οποία υπεραγαπούν.

https://www.instagram.com/p/CWYNAMvoL9F

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση καθώς είναι δυο άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν πολύ ο ένας τον άλλον και δε σταματούν να κάνουν πράγματα που τους κάνουν πραγματικά ευτυχισμένους.


Είμαστε Μαζί

Αν και οι τηλεθεατές δεν φάνηκε να είναι μαζί της, εκείνη επέστρεψε δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Πρόκειτα για μία νέα τηλεοπτική πρόταση που φέρει τον τίτλο «Είμαστε μαζί» και προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

«Είμαστε μαζί» Με την Ελίνα Παπίλα! Μαζί της ο Αντώνης Βλοντάκης, ο Γιώργος Λάγιος και η Νεφέλη Meg. Κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1! Αισιοδοξία και θετική ενέργεια, ψυχαγωγία και συνεντεύξεις, συζητήσεις και προβληματισμοί, ψηφοφορίες, κοινό και αυθόρμητες στιγμές. Σε όλα όσα ζούμε αξίζει να «Είμαστε Μαζί», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του σταθμού.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved