Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν: Φιλιούνται τρυφερά αγκαλιά με την κορούλα τους!
Showbiz

Δημήτρης Παππάς - Άννα Μπεζάν: Φιλιούνται τρυφερά αγκαλιά με την κορούλα τους!

Σε πελάγη ευτυχίας πετάει το ζευγάρι που περνάει το πρώτο του Πάσχα αγκαλιά με το αγγελούδι του!

Το πρώτο τους Πάσχα αγκαλιά με την κορούλα τους περνάει το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς!

Οι δυο νέοι που έγιναν γονείς εδώ και λίγους μήνες, δεν μπορούν να πιστέψουν την ευτυχία που τους έχει βρει και δείχνουν να απολαμβάνουν όλες τους στιγμές παρέα με την κόρη τους.

Ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έκαναν για πρώτη φορά Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους. Το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί αγκαλιά με την μικρή του, δημοσιεύοντας στο instagram το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

mpezan2.jpg

Συχνά δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες με την κόρη τους και αποθανατίζουν τις υπέροχες στιγμές τους.

Μπορεί αυτή τη φορά στη φωτογραφία να μην συνοδεύονται από τη μητέρα του Δημήτρη Παππά Χριστίνα Παππά, αλλά εκείνη είναι πάντα στο μυαλό τους. Άλλωστε κρατάνε σαν επτασφράγιστο μυστικό όλες τις συμβουλές που τους έχει δώσει για το σωστό μεγάλωμα της κόρης τους.

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν σε συνέντευξή της στο Happy Day είχε μιλήσει για την δύσκολη περίοδο μετά τη γέννηση της μικρής της και την περιπέτεια που βίωσε.

«Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά», είχε αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved