Χριστιάνα Μπέτα: «Αγαπημένο μου τραγούδι το “Αν υπάρχει παράδεισος”»
Showbiz

Χριστιάνα Μπέτα: «Αγαπημένο μου τραγούδι το “Αν υπάρχει παράδεισος”»

Η νεαρή ζωγράφος Χριστιάνα Μπέτα, κόρη της Νατάσσα Θεοδωρίδου, μιλά για τη μητέρα της και την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο«Through My Eyes», που πραγματοποιήθηκε στο «Foyer» του θεάτρου «Παλλάς».

Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου διαπρέπει στη ζωγραφική. Ο λόγος για την Χριστιάνα Μπέτα, η οποία ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη, για την Τέχνη, τη μητέρα της και γνωστή τραγουδίστρια, αλλά και για τους στόχους της.

Μίλησε μας για την τελευταία σου έκθεση. Η πρώτη ατομική μου έκθεση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου στο Foyer του θεάτρου «Παλλάς», με τίτλο «Through my eyes».

Είμαι πολύ ευγνώμων που έγινε σε έναν τόσο όμορφο και εμβληματικό χώρο. Κυρίως, όμως, είμαι χαρούμενη που ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την έκθεση, γέμισε τον χώρο και τα έργα μου με θετική ενέργεια και έλαβα πολύ όμορφα σχόλια. Με τη βοήθεια του κυρίου Κατσαρίδη, του Pcinas Group, του επιμελητή μου, κυρίου Λούδου, και όλων των ανθρώπων που αγκάλιασαν τα έργα μου, έγινε ένα όνειρο πραγματικότητα.

mpeta-theodoridou.jpg

Από πού εμπνέεσαι;

Εμπνέομαι από πολλά πράγματα. Κυρίως από τη ζωή. Ο κόσμος είναι μαγικός, αν τον παρατηρήσεις. Μου αρέσει το φως,τα χρώματα και οτιδήποτε φωνάζει «χαρά». Οι καλλιτέχνες έχουμε μια δύναμη να μεταφέρουμε μηνύματα και να δημιουργούμε συναισθήματα στον κόσμο. Θέλω τα δικά μου μηνύματα να είναι μηνύματα ελπίδας, χαράς και αγάπης. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας. Πηγή έμπνευσής μου αποτελεί και η μουσική, κυρίως των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Τα κύρια θέματα της έκθεσής μου είναι τα τοπία και η έννοια της οπτικής. Θέλω ο παρατηρητής να αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στον πίνακά μου. Εμπνέομαι από τη φύση και τα τοπία, που με ταξιδεύουν και μου δημιουργούν συναισθήματα ευτυχίας και να μπορεί να εκμεταλλεύεται όλες τις οπτικές γωνίες. Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου; Να μάθω όσο περισσότερα μπορώ για την Τέχνη γενικότερα. Το ακαδημαϊκό μου ταξίδι ξεκινάει τον Οκτώβριο. Θέλω να εξελιχθώ ως καλλιτέχνις. Έχουμε οργανώσει κάποιες ακόμα εκθέσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο και, μόλις οριστούν οι ημερομηνίες, θα κοινοποιήσω και τις λεπτομέρειες.

Τι έχεις σπουδάσει και πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τη ζωγραφική;

Έχω τελειώσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομική. Ζωγράφιζα από μικρή και ήμουν ιδιαίτερα τυχερή, γιατί και οι δύο μου γονείς, καθώς και η αδερφή μου, πάντοτε με υποστήριζαν στην καλλιτεχνική μου πορεία. Θα έλεγα ότι οδηγήθηκα στο να ασχοληθώ επαγγελματικά με την Τέχνη πολύ φυσικά και οργανικά. Με πήγε μόνος του ο δρόμος. Και είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτό.

theodoridou-xristiana.jfif

Η μητέρα σου στηρίζει την απόφασή σου;

Φυσικά. Όλη η οικογένειά μου είναι δίπλα μου. Είμαστε όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ μας και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι απόφαση πάρουμε. Εσύ τραγουδάς; Δεν τραγουδάω, όχι. Όμως, μου αρέσει πολύ η μουσική. Ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της μητέρας σου και γιατί; «Αν υπάρχει παράδεισος». Νιώθω ότι έχει γραφτεί για εμένα, την αδερφή μου και τη μητέρα μου.

Της λες τα προσωπικά σου;

Ναι, τις περισσότερες φορές. Και οι δύο μου γονείς με καθοδηγούν με εξαιρετικές συμβουλές.

Τσακώνεστε ποτέ;

Όπως όλες οι μητέρες με τις κόρες τους, για καθημερινά, επουσιώδη θέματα. Τίποτα σημαντικό.

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved