Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το αδημοσίευτο υλικό με το γιο τους μέσα από το μαιευτήριο
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Το αδημοσίευτο υλικό με το γιο τους μέσα από το μαιευτήριο

Ένας μήνας ακριβώς πέρασε από την ημέρα που η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς.

Οι δυο τους κράτησαν χαμηλούς τόνους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα ξεκίνησαν τις πρώτες αναρτήσεις.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση του δεύτερου γιου, την Κυριακή 30/4, η Ανίτα Μπραντ ανέβασε στο instagram αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο.

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας. Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο… Και η αλήθεια είναι πως αποσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό και τον Χρηστάκο μαζί», έγραψε η Ανίτα Μπραντ, ενώ ευχαρίστησε στη συνέχεια το προσωπικό του μαιευτηρίου.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Χάρης Χριστόπουλος: Τα πρώτα του γενέθλια μαζί με τους δύο γιους του.

Ο Χάρης Χριστόπουλος γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή 21 Απριλίου τα γενέθλιά του. Ο ίδιος έκανε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι, έχοντας δίπλα του την οικογένειά.

harrischristopoulos_277821723_3213868692230535_973376411354394096_n.jpg

Σε μία κοινή τους συνέντευξη είχαν μιλήσει για την περίοδο της εγκυμοσύνης:

Πώς ήταν εκείνοι οι εννέα μήνες;

Χ.Χ.: Ήμουν δίπλα της συνεχώς. Οι γυναίκες αυτούς τους εννέα μήνες περνούν μια πολύ δύσκολη δοκιμασία. Τις έχω αγαπήσει και τις σέβομαι απεριόριστα. Αυτό που κάνουν είναι απίστευτο και απαιτεί μεγάλη δύναμη. Στην περίπτωσή μας, μόλις γέννησε η Ανίτα, ανέλαβα εγώ. Έχω πολύ χρόνο, σοφία και ηρεμία και αυτό που θέλω να προσφέρω στην οικογένειά μου θα το προσφέρω. Θέλω να είμαστε όλοι μαζί σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Επιθυμώ να δώσω αγάπη και αξίες στα παιδιά μου. Να παίζουν, να γελούν και να κοιμούνται γλυκά. Αυτό είναι το μέλημά μου.

Α.Β.: Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα επικεντρωθεί στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Έβγαινα μόνο για να πάω στο γραφείο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η βόλτα. Οπότε, αυτή η περίοδος ήταν εύκολη για μένα, την απόλαυσα και ήμουν πολύ ήρεμη.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved