Ανίτα Μπραντ: Η πρώτη σέλφι με τον νεογέννητο γιο της και η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει!
Showbiz

Ανίτα Μπραντ: Η πρώτη σέλφι με τον νεογέννητο γιο της και η συνήθεια που δεν μπορεί να κόψει!

Πολύ πρόσφατα κατάφερε να βρει τα πατήματά της στην καθημερινότητά της η Ανίτα Μπραντ, όπως τουλάχιστον εξομολογήθηκε και η ίδια. 

Η όμορφη make up artist είναι από τον περασμένο Μάρτιο αφοσιωμένη στον νεογέννητο γιο της, έχοντας βέβαια μόνιμα δίπλα της τον μεγαλύτερο γιο που έχει αποκτήσει με τον γνωστό φωτογράφο και παρουσιαστή Χάρη Χριστόπουλο.

Η Ανίτα Μπραντ είναι δοσμένη ολοκληρωτικά στον ρόλο της ως μαμά και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βλέπει τα αγοράκια της χαρούμενα.

«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας👨‍👩‍👦‍👦
Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο 🥴🧑🏼‍🍼🤱🏼🧑🏼‍🍼🤱🏼🧑🏼‍🍼🤱🏼 Και η αλήθεια είναι πως απόσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό💃🏼 κ το Χριστάκο μαζί» έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών που ανέβασε η ίδια μέσα από το μαιευτήριο, τόσο κατά τη διάρκεια του τοκετού όσο και με τις πρώτες ώρες με τον νεογέννητο γιο της.

Ένα -και κάτι- μήνα μετά, η ευτυχισμένη μανούλα δεν κουνάει βήμα από τον μικρούλη της και μάλιστα ανέβασε και την πρώτη σέλφι της με το μωρό της, γράφοντας στη λεζάντα:

«No pictures please. Επί εννέα μήνες, με τον ίδιο τρόπο μάς έκρυβε μονίμως το προσωπάκι του...και η συνήθεια συνεχιζεται!».

Δείτε παρακάτω μοναδικές φωτογραφίες μαμάς και γιου και φυσικά του ευτυχισμένου μπαμπά Χάρη Χριστόπουλου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved