Μαρκέλλα Γιαννάτου: Λίγο πριν γίνει μαμά στο πλατό για τη σειρά «Μάγισσα»
Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Λίγο πριν γίνει μαμά στο πλατό για τη σειρά «Μάγισσα»

Τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαρκέλλα Γιαννάτου κι όμως είναι ακόμη στα πλατό για χάρη της σειράς «Μάγισσα».

Η νέα σειρά με την υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου θα προβληθεί στον Ant1 από τη νέα σεζόν και η ηθοποιός κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Σύμφωνα με τη Real ενώ πίστευε η ηθοποιός ότι θα διανύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης της ήσυχα και στο σπίτι, τελικά η τηλεοπτική σειρά πήρε το «πράσινο φως» και έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον Ιανουάριο.

giannatou-682x384.jpg

Η διανομή των ρόλων είχε γίνει πριν από τον χωρισμό τους, ενώ, σύμφωνα με πηγές της Realnews, η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν θα φαίνεται στον φακό.

1679507046840-188595577-giannatoy-photo-egkyos.jpg

Λίγα λόγια για τη σειρά

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση.

Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια. Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει.

Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί.

Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved