Χάρης Χριστόπουλος: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε για μία φωτογράφιση!
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που πήρε για μία φωτογράφιση!

Εντύπωση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος σε συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» σχετικά με ένα αστρονομικό ποσό το οποίο πήρε για μια φωτογράφιση που έκανε. Ο γνωστός φωτογράφος όμως αναφέρθηκε και στον ερχομό του δεύτερου γιου του.

«Η αδερφή μου δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Ανίτας. Έβλεπε την Ανίτα που ήταν έγκυος, αλλά δεν έλεγε τίποτα από λεπτότητα. Είχα περισσότερο άγχος και αγωνία για την έλευση του μωρού από ότι ο γιατρός, η μαία, η Ανίτα και η μαμά της. Είχα νοικιάσει ένα μηχάνημα στο σπίτι και έκανα εγώ τους υπερήχους στην Ανίτα, εκτός των προγραμματισμένων που κάναμε ανά δυο εβδομάδες στο γιατρό», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

xaris-xristopoulos-gios-4.jpg

Ο Χάρης Χριστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είχαμε πάει με την Ανίτα τα Χριστούγεννα στην Αμερική και είχα αγοράσει ένα δαχτυλίδι, που το κουβαλούσα στην τσέπη μου τρεις εβδομάδες! Για τρεις εβδομάδες προσπαθούσα να βρω μία στιγμή να της το δώσω και δεν μου έβγαινε. Αφού γυρίσαμε στην Ελλάδα, βρισκόμασταν στο γκαράζ μου. Ξαφνικά αισθάνθηκα μία ασφάλεια και ενώ μιλούσαμε, πήρα το δαχτυλίδι και της το έδωσα».

f9bc3c33-xristopoulos-xaris-genethlia-2.jpg

Τέλος, ο Χάρης Χριστόπουλος αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει ποτέ σε φωτογράφιση, λέγοντας: «Σε μία φωτογράφιση στη Μύκονο, μία κατσίκα βούτηξε ένα φόρεμα και την κυνηγούσαμε μισή ώρα για να πάρουμε το ρούχο. Έχω πάρει για μία φωτογράφιση πάνω από 40.000 ευρώ. Οι πιο καινούργιες και πρωτοεμφανιζόμενες στη showbiz είχαν εξωφρενικές απαιτήσεις. Ήθελαν ειδικά οχήματα να τις μεταφέρουν, ειδικό φαγητό και ζητούσαν να φέρουν μία στρατιά με τους κομμωτές και τους μακιγιέρ τους. Ποτέ δεν έδιωξα κάποια από το σετ, είμαι πολύ υπομονετικός».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved