Κλέλια Ανδριολάτου: H απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπό της-Την απαθανάτισε η φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: H απόλυτη ευτυχία στο πρόσωπό της-Την απαθανάτισε η φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στα Κουφονήσια βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Κλέλια Ανδριολάτου και όπως όλα δείχνουν εκεί απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με μια αγαπημένη της παρέα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία φέτος γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Αλέξανδρου Παπακαλιάτη Maestro, κάνει μια καλοκαιρινή ανάπαυλα και απολαμβάνει τις στιγμές της στα Κουφονήσια.

Η ταλαντούχα ηθοποιός επέλεξε φέτος να περάσει ένα μέρος των διακοπών της μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όλες τους αναρτούν καθημερινά στα social media υπέροχες και άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις ξεχωριστές στιγμές τους εκεί.

1677574930917-621156229-maestro-(4).jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε πριν από κάποιες ώρες μία φωτογραφία της Κλέλιας Ανδριολάτου, την οποία όπως όλα δείχνουν απαθανάτισε νωρίς το πρωί, λίγα λεπτά μετά το πρωινό τους ξύπνημα.

Στην συγκεκριμένη φωτο η πρωταγωνίστρια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κοίταξε την κάμερα της Ηλιάνας με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη.

maestro-18.jpg

To υπέροχο χαμόγελό της μαρτυρά ότι η ηθοποιός διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και ότι είναι ενθουσιασμένη και ευγνώμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές, τους φίλους της αλλά και το υπέροχο μέρος στο οποίο βρίσκεται.

Ακολουθεί η φωτο της ηθοποιού που ανέβασε σε story της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

b71526b1c3214ab29e50d30b65a32ec9.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved