Συγκλονίζει η Μόνικα με την αποκάλυψη ότι πριν 11 χρόνια είχε ναυαγήσει στα ανοιχτά της Κύθνου
Showbiz

Συγκλονίζει η Μόνικα με την αποκάλυψη ότι πριν 11 χρόνια είχε ναυαγήσει στα ανοιχτά της Κύθνου

Δεν είχε δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας μία πραγματικά πολύ δύσκολη στιγμή που βίωσε η Μόνικα όταν παραλίγο να πνιγεί μαζί με φίλους της. 

Η γνωστή τραγουδοποιός, της οποίας οι δημιουργίες έχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό αποκάλυψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε όταν πρόσφατα θέλησε να γιορτάσει, όπως έγραψε στο instagram τη ζωή αφού κατάφερε να επιβιώσει από το ναυάγιο που είχε στα ανοιχτά της Κύθνου.

Η ίδια ανέβασε φωτογραφία και βίντεο με τους ανθρώπους που έζησε μία τόσο δυνατή και δυσάρεστη εμπειρία το βράδυ της μικρής γιορτής που έστησαν όλοι μαζί σε ένα αγαπημένο τους στέκι, το Γιασεμί που βρίσκεται στην Αθήνα και που δυστυχώς κλείνει.

monika_music_1696672755_3208246062605401668_332647036.jpg

Όπως έγραψε εξιστορώντας την απίθανη ιστορία της: «Ήταν 29 Σεπτεμβρίου 2012 όταν ναυαγήσαμε οι 5 της φωτογραφίας. Κάπου μεταξύ Κύθνου, Τζιας και Λαυρίου βρεθήκαμε στο νερό και ξαναπατήσαμε σε στεριά 8 ώρες μετά. Πριν λίγες μέρες γιορτάσαμε τα 11 χρόνια ζωής από τότε, στο τελευταίο party στο Γιασεμάκι μας που κλείνει.

Η 29η Σεπτεμβρίου είναι πάντα μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για μένα. Η ζωή δεν σταματάει για κανέναν μας και πράγματα συμβαίνουν αδιάκοπα γύρω μας, όμορφα αλλά και πολύ άσχημα και τη κατάληξη δυστυχώς δεν την ορίζουμε πάντα εμείς. Το 2012 όμως καταφέραμε και οι 5 να ορίσουμε την κατάληξη και επιλέγω συνειδητά να εστιάζω πάντα σε αυτό το στοιχείο. Εκείνη την ημέρα, αναγκαστικά, ανακάλυψα αντοχές που δεν φανταζόμουν πως μπορεί να είχε κανένας μας. Αν μου έλεγε κανείς πριν από το συμβάν να κολυμπήσουμε ως τη Τζιά, θα πίστευα πως με κοροϊδεύει. Αλλά κολυμπήσαμε ώσπου να βρούμε στεριά. Και με αφορμή αυτό το γεγονός, αυτή είναι πάντα η ευχή μου: ο καθένας μας να βρίσκει τη δική του στεριά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved