Αίας Μανθόπουλος: Η οργισμένη ανάρτηση του φίλου του για δημοσιεύματα που «πέθαναν» τον ηθοποιό
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Η οργισμένη ανάρτηση του φίλου του για δημοσιεύματα που «πέθαναν» τον ηθοποιό

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αίας Μανθόπουλος καθώς τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.

Χτες 13/10 υπήρξαν δημοσιεύματα που έλεγαν πως ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή, μία είδηση που όπως αποδείχτηκε ήταν ψέμα.

1697233362412-427359083-manthopoulos-(4).jpg

Ο καλός φίλος του ηθοποιού και συνάδελφος Ιάκωβος Μυλωνάς έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στα social media θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, τονίζοντας ωστόσο πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη.

1697233209052-15606780-manthopoulos-(10).jpg

Αίας Μανθόπουλος - Όσα έγραψε ο Ιάκωβος Μυλωνάς

«Λοιπόν για να τελειώνει η παραφιλολογία και η διασπορά ψευδών ειδήσεων ο Αίας Μανθόπουλος είναι ακόμα ζωντανός. Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει αλλά δεν πέθανε. Σ αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή εμείς οι φίλοι του και συνεργάτες του ευχόμαστε με όλο μας το είναι να κερδίσει την τόσο άνιση μάχη με το θάνατο . Μόλις μάθω κάτι νέο θα επανέλθω με νέα δημοσίευση. Ελπίζω να είναι καλά τα νέα και όχι θλιβερά», έγραψε ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δες την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CyX_IvcLyrf/

Να θυμίσουμε πως ο αγαπημένος ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ο Αίας Μανθόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved