Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το σπίτι της-Έχει φτιάξει το πιο στιλάτο διαμέρισμα, με σικάτη απλότητα
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το σπίτι της-Έχει φτιάξει το πιο στιλάτο διαμέρισμα, με σικάτη απλότητα

Η Γιούλικα Σκαφιδά διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και παράλληλα βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Παραλία» και στην καθηλωτική σειρά «Ψυχοκόρες» ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με 2 υπέροχες φωτογραφίες και το εξής μήνυμα: «Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα».

skafida.webp

H ίδια είχε μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, δουλεύω πολύ, προσέχω πολύ, κάνω τη ζωή μου κανονικά. Είμαι τυχερή, έχω εύκολη εγκυμοσύνη. Έχω πάρει 6 κιλά. Δεν έχω γίνει ευσυγκίνητη, οι φίλοι μου με λένε παγοκολόνα, οι ορμόνες μου είναι σε καλή κατάσταση ακόμα. Το νιώθω το μωρό, είναι ένα πολύ ζωηρό έμβρυο. Θα γεννήσω την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου».

Η ηθοποιός συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δεν έχω φτιάξει ακόμα το δωμάτιο. Παίρνω λίστες από φίλες που έχουν ήδη παιδιά και είναι τόσο μεγάλες που λέω ότι αν πάρω όλα αυτά δεν θα χωράμε στο σπίτι».

To σπίτι της Γιούλικα Σκαφιδά

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές μοιράζεται μαζί μας υλικό μέσα από το υπέροχο σπίτι της. Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία της σε story στην οποία τη βλέπουμε να ξεκουράζεται στο σαλόνι του σπιτιού της. Δίπλα της κοιμόταν ο σκύλος της, Kούπερ. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ακόμη εικόνες από το στιλάτο διαμέρισμα που έχει φτιάξει

Η λιτή και μοντέρνα διακόσμηση του διαμερίσματος και οι λευκές αποχρώσεις στους τοίχους δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Έντονο είναι και το ξύλινο στοιχείο και αγαπημένη γωνιά είναι σίγουρα το τζάκι. Ανάμεσα στα ελάχιστα διακοσμητικά που ξεχωρίζουν, είναι ένας δίσκος.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Γιούλικα Σκαφιδά στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved