Αίας Μανθόπουλος: Αυτός είναι ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του, μετά τον θάνατό του
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Αυτός είναι ο πύργος στη Ρουμανία που αφήνει πίσω του, μετά τον θάνατό του

Ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε στα 61 του χρόνια μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και σήμερα, 20 Οκτωβρίου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό. 

Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, που τον οδήγησε στην εντατική του νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και έδωσε γενναία μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε σε ηλικία 61 ετών αφήνοντας όμως πίσω του έργο στην Τέχνη και ρόλους μέσα από πολύ επιτυχημένες σειρές.

Όπως διέρρευσε από τον στενό κύκλο της οικογένειάς του, τα αγαπημένα του πρόσωπα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του, έτσι ώστε ο Αίας Μανθόπουλος να μπορέσει να χαρίσει ζωή μέσα από τον δικό του θάνατο.

1697233209052-15606780-manthopoulos-(10).webp

Συγγενείς και φίλοι σήμερα, 20 Οκτωβρίου πρόκειται να συγκεντρωθούν στις 11.00 π.μ στο Κοιμητήριο Παιανίας προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο» και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Ο ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τον χώρο, και είχε μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρουμανία.

Ο πύργος που κατέχει εκεί ο ηθοποιός παραμένει «ορφανός», ενώ ήταν το «αγκάθι» στο διαζύγιό του με τη σύζυγο και γυναίκα των δύο από τα τρία του παιδιά, Στέλλα Τσιάτσιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day, o πύργος αγοράστηκε από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο Αίας Μανθόπουλος. Στα δικαστήρια που ακολούθησαν και οι δύο πλευρές διεκδικούσαν το συγκεκριμένο ακίνητο. Ωστόσο, μετά την ολοκλήρωση της αναπαλαίωσής του, αντί να ανοίξει για το κοινό, ο πύργος παρέμεινε κλειστός για 5 χρόνια, μέχρι και το 2010, που το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved