Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του ηθοποιού
Showbiz

Αίας Μανθόπουλος: Σήμερα το 40ημερο μνημόσυνο του ηθοποιού

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική αλλά στις 17 Οκτωβρίου άφησε την τελευταία του πνοή.

Αν και έδωσε γενναία μάχη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, έφυγε σε ηλικία 60 ετών αφήνοντας όμως πίσω του έργο στην Τέχνη και ρόλους μέσα από πολύ επιτυχημένες σειρές

1697233209052-15606780-manthopoulos-(10).webp

Σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο, όπως έκανε γνωστό ο καλός του φίλος και ηθοποιός, Ιάκωβος Μυλωνάς.

Το μνημόσυνο θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στην εκκλησία Χριστού Γέννηση στην Παιανία.

aias.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου είπε στο Πρωινό: «Κάθε λεπτό μου λείπει. Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας να μην μου λείπει, δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι ότι έρχομαι να το δω κάθε μέρα στο νεκροταφείο. Πάντα είχα μία καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν. Καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά».

manthopoulos.jpg

Και πρόσθεσε: «Οι νόμιμοι κληρονόμοι του είναι η μητέρα του, τα τρία του παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του. Τα 24ωρα περνάνε δύσκολα. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τον χαμό του… Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου, εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι περιουσίες. Εμένα μου λείπει ο άνθρωπός μου. Η έλλειψή του είναι τόσο έντονη, αλλά και η παρουσία του τουλάχιστον για εμένα…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved