Μανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του στο μνημόσυνο- Η ζωή μου ήταν ταυτισμένη με τη δική του
Showbiz

Μανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του στο μνημόσυνο- Η ζωή μου ήταν ταυτισμένη με τη δική του

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή και ράγισε καρδιές με τα λόγια της η τελευταία του σύντροφος, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Η Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στο Πρωινό: «Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όπως και οι προηγούμενες. Ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε εξαιρετικά από εμένα, δεν μπορεί να σβήσει έτσι γρήγορα η μνήμη του από την ψυχή μου, είναι μια επίπονη καθημερινότητα».

ea97817a-kidia-manthopoulou2.webp

Και πρόσθεσε: «Η δική μου ζωή, η οποία ήταν απόλυτα ταυτισμένη με τη δική του, γιατί συμπλέαμε μαζί σε κάθε τομέα, πραγματικά τινάχτηκε στον αέρα. Τινάχτηκε η συντροφικότητά μας, η καθημερινότητά μας και ό,τι χτίζαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Για εμένα έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό και δεν μπορώ να το αναπληρώσω. Κάθε μέρα παίρνω τον καφέ μου και πηγαίνω στο κοιμητήριο γιατί θέλω να νιώθω ότι είμαι κοντά του.».

1697233362412-427359083-manthopoulos-(4).jpg

Αίας Μανθόπουλος

Και κατέληξε συγκινημένη: «Ήταν κεραυνός εν αιθρία, δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση, η διάθεσή του ήταν καλή, οπότε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι κάτι συνέβαινε. Δεν είχαμε καθόλου σημάδια».

Δείτε όσα είπε η σύντροφός του στο Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved