Γιούλικα Σκαφιδά: Η νέα φωτό με τον νεογέννητο γιο της - Αγκαλιά στο σαλόνι του σπιτιού της
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: Η νέα φωτό με τον νεογέννητο γιο της - Αγκαλιά στο σαλόνι του σπιτιού της

Γιούλικα Σκαφιδά απολαμβάνει τη νέα της ζωή μαζί με τον μονάκριβο γιο της. Είναι η πιο νέα μανούλα της showbiz καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 24/11.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η ίδια μοιράζεται συχνά υλικό μέσα από τα social media σε σχέση με τη νέα της καθημερινότητά στο σπίτι.

Η Γιούλικα Σκαφιδά προσπαθεί να βρει τα νέα της πατήματα, καθώς όλο αυτό που βιώνει, είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για εκείνη.

1701876252702-915548921-skafida_gioulika.jpg



Το μεσημέρι της Τετάρτης δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω τη βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της, και δίπλα να βρίσκεται ο αγαπημένος της σκύλος.

Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

H ηθοποιός είχε αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει ο γιος της σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

«Είναι το όνομα τoυ μπαμπά μου. Είμαστε τρεις αδελφές με κορίτσια, τώρα έρχεται ο Αγγελής», είχε αποκαλύψει η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Δεν σχεδίαζα ποτέ τα πράγματα, το μωρό δεν το είχα σκεφτεί, είχα αφιερωθεί στην καριέρα μου, έκανα ότι ήθελα. Η αδελφή μου έχει ένα μωράκι 2 ετών. Από τότε που γεννήθηκε η ανιψιά μου που τώρα είναι δύο ετών άρχισα να το σκέφτομαι έντονα. Τότε είχα αρχίσει και είχα κάποιους εφιάλτες ότι είμαι έγκυος και πρέπει να πάω στο θέατρο και σκεφτόμουν πού θα αφήσω το παιδί. Μετά ξυπνούσα, καταλάβαινα ότι ήταν όνειρο και ηρεμούσα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved