Ιφιγένεια Τζόλα: «Είχα στενοχωρηθεί. Δεχόμουν σχόλια για τα κιλά μου»
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: «Είχα στενοχωρηθεί. Δεχόμουν σχόλια για τα κιλά μου»

Η Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε για όλα σε πρόσφατη συνέντευξή της ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαδικτυακό bullying που είχε βιώσει.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί στα social media για τα κιλά της.

  • Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα δυνατό σας κομμάτι. Πώς τα αντιμετωπίζετε;

«Μου αρέσουν. Γενικά προσπαθώ να ακολουθώ τον ρυθμό της γενιάς μου. Θα πιάσω τον εαυτό μου, πριν κοιμηθώ, να χαζεύει στο Instagram, στο TikTok...».

  • Την ίδια στιγμή, πολλές φορές κρύβουν και μια τοξικότητα. έχετε διαβάσει ποτέ κάτι που σας πλήγωσε;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δεχθεί αρνητικά σχόλια για τη δουλειά μου. ένα διάστημα όμως είχα στενοχωρηθεί γιατί δεχόμουν σχόλια για το σώμα μου. Σχόλια που αφορούσαν τα κιλά μου. Βίωσα αυτό που ονομάζουμε “body shaming”. Η πρώτη αντίδραση ήταν η στενοχώρια, μετά συνειδητοποίησα ότι δεν θα πρέπει να δίνω βάση.

ifigenia_tzola_1707749208_3301162082303848907_1422084836.jpg

Ο κάθε άνθρωπος φέρει τον δικό του σωματότυπο. Εφόσον εγώ είμαι καλά με το σώμα μου, δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα υγείας, γιατί να στενοχωριέμαι με αυτά τα τοξικά σχόλια; Δεν παύει όμως να είναι τραγικό το 2024 να σχολιάζουμε κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση. Και εγώ, εντάξει, είμαι δυναμική ως άνθρωπος και το άφησα πίσω. Κάποιος άλλος όμως αντίστοιχα μπορεί να μην είναι. Γιατί να το υφίσταται αυτό; Πρέπει να αφήσουμε αυτές τις νοοτροπίες στο παρελθόν και να προχωρήσουμε παρακάτω ως κοινωνία».

  • Φαίνεστε πολύ προσηλωμένη στην καριέρα σας. Χρόνος για προσωπική ζωή, για έναν έρωτα υπάρχει;

«Ναι, όπως είπα και προηγουμένως είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου, χωρίς όμως να αφήνω πίσω το κομμάτι του έρωτα. Πιστεύω ότι θα έρθει στη ζωή μου και αυτό...», είπε η Ιφιγένεια Τζόλα στο ΒΗΜΑGAZINO.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved