Μαρινέλλα: Η ηλικία, το ατύχημα και η δυναμική επιστροφή
Showbiz

Μαρινέλλα: Η ηλικία, το ατύχημα και η δυναμική επιστροφή

Αρκετό καιρό μακριά από το μικρόφωνο και τη σκηνή που τόσο αγαπά έχει μείνει η Μαρινέλλα μετά τον τραυματισμό της ο οποίος την έχει κρατήσει μακριά από τις εμφανίσεις της στο NOX.

Δικαίως και χωρίς καμία αμφιβολία, η Μαρινέλλα είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό πεντάγραμμο.

Μαρινέλλα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό της και η ημερομηνία επιστροφής της στη σκηνή

Η σπουδαία τραγουδίστρια που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Μαΐου 1938 ήρθε αρκετά νωρίς στη ζωή της σε επαφή με το τραγούδι.

Η Μαρινέλλα ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως ηθοποιός κι ένα τυχαίο περιστατικό στάθηκε η αφορμή για να ασχοληθεί με το πραγματικό της πάθος. Όταν ήταν 17 ετών, συμμετείχε στον θίασο της Μαίρης Λωράνς, μαζί με ηθοποιούς που έκαναν τότε τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική, όπως η Μάρθα Καραγιάννη, ο Αλέκος Τζανετάκος και ο Κώστας Βουτσάς.

Παρέλαση επωνύμων στην Μαρινέλλα: Οι αγκαλιές, τα παντρεμένα ζευγάρια, οι selfies και οι πόζες

Κατά την περιοδεία στον Παλαμά Καρδίτσας, η τραγουδίστρια του θιάσου αρρώστησε και την αντικατάστησε η Μαρινέλλα, που γνώριζε πολύ καλά όλα της τα τραγούδια. Οι συντελεστές της παράστασης συνειδητοποίησαν ότι είχαν να κάνουν με ένα ακατέργαστο διαμάντι και έτσι, την έκαναν βασική τραγουδίστρια του θιάσου.

Όταν ρωτήθηκε σε μια συνέντευξή πώς θα ήταν η ζωή της αν δεν ακολουθούσε το τραγούδι απάντησε: «Δεν έχω ιδέα. Γιατί από πέντε χρόνων τραγουδάω, χορεύω και παίζω θέατρο. Οπότε τώρα είναι κάπως αργά για να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να είμαι, αφού το τραγούδι έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου από πολύ νωρίς».

Σπάνιο flashback από το 1964! Μαρινέλλα και Καζαντζίδης την ημέρα του γάμου τους!

Ο τραυματισμός και η δυναμική επιστροφή

Αυτή την περίοδο όμως ένα τραυματισμός στο πόδι της που έγινε στις 7/2, ημέρα Τετάρτη, την κρατά μακριά από το πάθος της και τη σκηνή στο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται.

Η ανακοίνωση του τραυματισμού της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα. Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής.

Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

anakoinwsh.webp

Δυστυχώς, το πρόβλημα με το πόδι της ήταν αρκετά πιο σοβαρό από ό,τι θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς και όπως ανακοίνωσε η ίδια με νέα ανάρτηση, η επιστροφή της ορίστηκε για τα μέσα Μαρτίου οπότε και θα είναι απολύτως καλά για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σε ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας από τις 13 Μαρτίου. Θα σας περιμένω όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια η Μαρινέλλα προς όλους τους θαυμαστές της που ανησύχησαν με τον τραυματισμό της και έσπευσαν να της συμπαρασταθούν. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Αρχείο της ΕΡΤ: Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1980 με Μαρινέλλα και Τόλη Βοσκόπουλο - Σπάνιο υλικό

Γιάννης Ξανθούλης: Η σχέση Μαρινέλλας και Καζαντζίδη, το πρώτο ραντεβού για ψάρεμα και ο χωρισμός

Eurovision 1974 - Μαρινέλλα: Κι όμως η πρώτη μας συμμετοχή στον διαγωνισμό είχε και βίντεο κλιπ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved