Θάνος Καληώρας: «Η αρρώστια της Τζέσυ Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Ήμουν δίπλα της»
Showbiz

Θάνος Καληώρας: «Η αρρώστια της Τζέσυ Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Ήμουν δίπλα της»

Ο Θάνος Καληώρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την καριέρα του, το γάμο του με την Τζέσυ Παπουτσή και τον έρωτα που βιώνει τώρα στη ζωή του. 

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα, τονίζοντας πως οι ελληνικές ταινίες ήταν αυτές που τον καθοδήγησαν αρχικά στην καριέρα του.

Θάνος Καληώρας: «Πριν παντρευτούμε με τη Τζέσυ, κάναμε κολλητή παρέα για 7-8 χρόνια»

Ο ηθοποιός μίλησε και για το πώς νικάει τον χρόνο τονίζοντας πως: «Δεν βαλτώνω, δεν θέλω να κάθομαι σπίτι και να... μουχλιάζω και αυτό διατηρεί τη νεανικότητά μου».

Σε ό,τι αφορά τους ρόλους που ανέλαβε κατά το παρελθόν και τη στάση του απέναντι στις επαγγελματικές προτάσεις που του γίνονται, ο Θάνος Καληώρας είπε πως δεν τον ενδιέφερε ποτέ να παίζει τον ωραίο.

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν παίζει καθοριστικό ρόλο η εξωτερική εμφάνιση, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Εξαρτάται όμως εσύ τι επιλογές κάνεις για να μην πηγαίνεις με την ομορφιά σου» τόνισε ο Θάνος Καληώρας και συνέχισε: «Δεν είχα αυτό το πράγμα ως ορόσημο ότι εγώ θα παίζει το νέο και τον ωραίο. Υπάρχουν κάποια στερεότυπα αλλά με επιμονή κάποιων ανθρώπων στον χώρο, νομίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει».

Πώς ήρθε κοντά όμως με την πρώτη του γυναίκα, την Τζέσυ Παπουτσή με την οποία απέκτησαν και έναν γιο; Όταν η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι κάποιοι έλεγαν πως Καληώρας και Παπουτσή ήταν αταίριαστοι εξωτερικά, ο ηθοποιός έσπευσε να τονίσει ότι όταν παντρεύτηκαν ήταν ούτε 30 χρονών. Και συνέχισε: «Ήταν μία διαφορετική Τζέσυ από αυτή που γνωρίσατε εσείς. Είχε ένα πολύ μεγάλο εκτόπισμα, μία λάμψη. Δεν υπήρχε άνθρωπος να μην την αγαπήσει. Καλοκάγαθη αλλά δεν ήταν επί τούτου αυτό, πήγαζε από μέσα της. Ήταν πολύ δοτική σε όλους τους ανθρώπους και έκανε πολύ περισσότερα πράγματα σε φιλικά ζευγάρια που ίσως δεν τα ξέρει ο κόσμος αυτά».

Ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο της αντιμετώπισης της ασθένειας της σπουδαίας κωμικού, αποκαλύπτοντας πως μαζί με τον σύντροφο της Τζέσυ μιας και οι δυο τους είχαν χωρίσει, πήγαιναν μαζί στους γιατρούς. «Είχαμε μία πολύ στενή και δεμένη σχέση γιατί καταρχάς μας συνέδεε το παιδί μας» παραδέχτηκε ο Θάνος Καληώρας για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντας:

kaliorasss.jpg

«Με τον Γιάννη κάνω πάρα πολλή παρέα. Δεν το κάναμε για λόγους φωτογραφιών. Ήταν τόσο βαρύς ο πόνος... Κάθε μέρα πηγαίναμε και τη βλέπαμε στο νοσοκομείο».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Θάνος Καληώρας παραδέχτηκε ότι θεωρεί τον εαυτό του τυχερό. «Θέλει προσπάθεια γιατί υπάρχουν και πειρασμοί. Όταν υπάρχει μία επιτυχία ξαφνικά σαν τα μελίσσια μαζεύονται γύρω από αυτόν» είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε: «Όταν ήμουν κάπου, ήμουν κάπου. Όταν είμαι παθιασμένος με τη σχέση μου, είμαι δοσμένος σε αυτή».

Σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική του πορεία και τα όνειρά του επαγγελματικά, ο Θάνος Καληώρας είπε ότι ένα από αυτά είναι, αν είχε την οικονομική δυνατότητα, να ανεβάσει μιούζικαλ που του αρέσουν πάρα πολύ...

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved