Αίθρα Λυκουρέζου: Συγκινεί η κόρη της Λάσκαρη: «Πολλές φορές κάνω την κίνηση να την πάρω τηλέφωνο»
Showbiz

Αίθρα Λυκουρέζου: Συγκινεί η κόρη της Λάσκαρη: «Πολλές φορές κάνω την κίνηση να την πάρω τηλέφωνο»

Για την προσωπική της μεταμόρφωση αλλά και για την απώλεια της μαμάς, Ζωή Λάσκαρη μίλησε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, η οποία πρόσφατα άλλαξε το όνομά της σε Αίθρα Λυκουρέζου.

«Στα τελευταία επτά χρόνια, από τότε που “έφυγε” η μητέρα μου, ο τίτλος που θα έβαζα, είναι “μεταμόρφωση”, “μεταμόρφωση σε όλα τα επίπεδα”. Θα ήθελα να είναι εδώ να έχει δει αυτή τη μεταμόρφωση. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Αν και νιώθω ότι είναι παντού, πολλές φορές κάνω την κίνηση να την πάρω τηλέφωνο για να της πω τι έχει γίνει, τι έχω κάνει. Η μάνα είναι μάνα. Σε όποια ηλικία και να τη χάσεις, είναι μάνα. Σου λείπει. Δεν γίνεται να μη σου λείψει. Από την άλλη, οι απώλειες μάς δυναμώνουν. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στη ζωή αν δεν πονέσουμε, αν δεν πάθουμε».

Laskari.jpg

Επίσης, τόνισε: «Έχω αλλάξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια και έχω πάρει πολλή δύναμη από τον πόνο της απώλειας, πάρα πολλή δύναμη. Πάρα πολύ πόνο, αλλά και πάρα πολλή δύναμη».

Για την απόφασή της να αλλάξει το όνομά της, είχε πει

«Το Αίθρα είναι στην ψυχή και την καρδιά μου και σημαίνει «φωτεινός ουρανός». Όλοι στην αρχαία Ελλάδα άλλαζαν τα ονόματά τους μετά από κάποια ηλικία, γιατί μετά αλλάζεις ως άνθρωπος. Επειδή είμαι Ελληνίδα και αγαπώ ό,τι μου έχουν περάσει οι γονείς μου, δεν θα μπορούσα να μην αλλάξω το όνομα μου»

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η αλλαγή του ονόματός της και γιατί το έκανε;

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Άλλαξε το όνομά της και εξηγεί το γιατί - Έτσι την λένε τώρα!

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα δάκρυα για τη Ζωή Λάσκαρη: «Ευγνωμονώ για αυτή τη μάνα που είχα και έχω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved