Νίκος Καρβέλας: Ξεχάστε την εικόνα που έχετε στο μυαλό - Η φωτό από τον στρατό που ξέχασε & ο ίδιος
Showbiz

Νίκος Καρβέλας: Ξεχάστε την εικόνα που έχετε στο μυαλό - Η φωτό από τον στρατό που ξέχασε & ο ίδιος

O Νίκος Καρβέλας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά από την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Νίκη Λυμπεράκη στο Mega πριν από μερικές ημέρες.

Η συνέντευξη που έδωσε σχολιάστηκε όσο λίγες την τελευταία πενταετία, πράγμα που όπως φαίνεται θα επιχειρήσει να κάνει και η Ναταλία Γερμανού το επόμενο Σαββατοκύριακο αφού όπως αποκάλυψε θα τον έχει καλεσμένο.

Εμείς σας πάμε πίσω στον χρόνο όταν ο σπουδαίος συνθέτης, συγγραφέας και ποιητής έκανε τη στρατιωτική του θητεία. Όπως θα δείτε στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία ο ίδιος είναι αγνώριστος χωρίς τα κλασικά και διαχρονικά μακριά και γκρίζα μαλλιά του.

Νίκος Καρβέλας - Δείτε την εικόνα στην παρακάτω Gallery:

Ο χειμαρρώδης Νίκος Καρβέλας αποφεύγει τα φώτα και τις συνεντεύξεις αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη και το μπαμ ήταν μεγάλο από την πρώτη στιγμή.

Όπως ο ίδιος είπε 25 χρόνια είχε να δώσει συνέντευξη και μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει για ποιον λόγο ήθελε να γίνει live. «25 χρόνια που μου έλεγαν να μιλήσω, δεν υπήρχε λόγος. Τώρα υπάρχει λόγος! Η σχέση μου με τους δημοσιογράφους ήταν εμπόλεμη. Αλλά ο λόγος που ήθελα να μιλήσω live δεν ήταν αυτός. Ένας άνθρωπος που έχει οστικές δυνάμεις, όταν του λένε ότι θα το πετσοκόψουμε αυτό αρνείται να το κάνει. Η αλληλεπίδραση εμάς των δύο θα φανεί στο αποτέλεσμα. Θα εκτεθείς, θα εκτεθώ! Αλλά είναι σαν μια συνεύρεση, όχι σεξουαλική αλλά πνευματική. Είναι σαν το ζεστό φαγητό! Μου αρέσουν τα ζωντανά πράγματα και τα ορμητικά».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην ηλικία: «Αυτή η κουταμάρα που λένε οι άνθρωποι ότι όσο γερνάμε αισθανόμαστε έφηβοι…Όταν είσαι 73 είσαι 73. Είμαι γέρος! Είναι δυνατόν ένα 15χρονο και να πει “να ένας συνομήλικός μου;”. Λέμε διαρκώς συνεχώς κουταμάρες εμείς οι άνθρωποι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ τι θα αφήσω πίσω μου, το σιχαίνομαι. Η πραγματικότητα είναι πώς ότι κάνει κάθε άνθρωπος το κάνει επειδή ο εγκέφαλός του τον διατάζει. Ο εγκέφαλος κατευθύνει τον άνθρωπο! Είναι ο άνθρωπος του εγκεφάλου. Είμαι έρμαιο αυτό του πολυοργάνου που με έκανε από μικρό ό,τι ήθελε. Κάποια στιγμή μου είπε γράφοντας ποίηση ενώ τη “σιχαίνομαι”. Δεν με ενδιέφερε!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved