Συγκινημένος ο Λαμπάτος για την τηλεοπτική του συμφιλίωση με τον Μάρκο Σεφερλή
Showbiz

Συγκινημένος ο Λαμπάτος για την τηλεοπτική του συμφιλίωση με τον Μάρκο Σεφερλή

Συγκινημένος ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε για την πρώτη του τηλεοπτική συνάντηση με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Παράλληλα απάντησε και στην αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου.

Καπετάνιος: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει και δημιούργησε ερωτηματικά

Labatos-seferlis-(2).jpg

«Ένιωσα καταπληκτικά και θέλω να σταθώ στο μεγαλείο του Μάρκου, που απέδειξε ότι ένας άνθρωπος που είναι σταρ δεν είναι σκληρός, άκαμπτος όπως πολλοί θα περίμεναν. ή αδιάλλακτος. Είναι το εντελώς αντίθετο, μπορεί να λυπηθεί, να συγχωρέσει, να νιώσει ανθρώπινα. Αυτό το ανθρώπινο πρόσωπο έδειξε σε εμένα και αισθάνομαι όμορφα από την πρώτη στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό»

Labatos-seferlis-(1).jpg

«Δεν αισθανόμουν καθόλου ότι υπάρχει κάτι εναντίον μου, κάποιο μένος, απλά η κατάστασή μου είχε φτάσει σε σημείο που αισθανόμουν εχθρικά με τους γύρω μου. Είχα πει πολλά πράγματα που με είχαν φέρει σε δύσκολη θέση, θα μπορούσε κάποιος να μου έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που είχα. Είναι όνειρο προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω τι έγινε. Ότι έδειξε αυτόν τον χαρακτήρα. Είναι απίστευτο, το εκτιμώ και το σέβομαι. Έχω πολύ μεγάλη αγάπη και αισθάνομαι ότι θέλω να ζητήσω άλλη μια φορά συγγνώμη και όσες φορές μπορώ. Με αναγκάζει η συμπεριφορά του να έχω εκτεθεί πολύ σοβαρά με τα λόγια που έχω πει»

Σχετικά με την αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου, ανέφερε: «Είχαμε καλή συνεργασία. Κάποια λόγια είχαμε πει κατόπιν. Είχαν μια κοντινή σχέση και λογικά τον πείραξαν αυτά που είπα για τον Μάρκο. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο».

Μάρκος Σεφερλής - Γιώργος Λαμπάτος: Κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τις δικαστικές διαμάχες

Μόρτζος: Ο Λαμπάτος επί μονίμου βάσεως ερχόταν στις πρόβες μεθυσμένος - H on air απάντηση

Γιώργος Λαμπάτος: Η πρώτη συνάντησή του με τον Μάρκο Σεφερλή ύστερα από την κίνηση γενναιοδωρίας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved