Δυναμικό comeback για τη Μάρω Λύτρα - Το νέο της τραγούδι έχει επιρροές από Madonna & ξεσηκώνει!

Instagram / marolytra_

Showbiz

Δυναμικό comeback για τη Μάρω Λύτρα - Το νέο της τραγούδι έχει επιρροές από Madonna & ξεσηκώνει!

Η Μάρω Λύτρα κάνει δυναμικό comeback στον χώρο της μουσικής με το νέο της τραγούδι «Gone»!

Σας είχε λείψει; Η Μάρω Λύτρα επιστρέφει πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, με νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ!

Μάρω Λύτρα: Η επική on air ατάκα, όταν ρωτήθηκε για τον Καραφώτη: «Πώς το έπαθε;»

Το νέο τραγούδι της γνωστής τραγουδίστριας έχει τίτλο «Gone» κι έρχεται από μια άλλη εποχή, καθώς έχει επιρροές και vibe από το στιλ της Madonna!

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Μάρω Λύτρα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Fame Story το 2004, πλέον ζει στον Καναδά όπου συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως τραγουδίστρια αλλά και ως νοσηλεύτρια.

Δείτε εδώ το βίντεο με το νέο της τραγούδι:

Τι συμβαίνει στη ζωή της σήμερα;

Παραχωρώντας δηλώσεις στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το περασμένο φθινόπωρο, η Μάρω Λύτρα είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τη ζωή που έχει δημιουργήσει στον Καναδά:

«Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story».

maro-lytra-(2).jpg

Instagram / marolytra_

Σχετικά με το Fame Story και την οικονομική κρίση που ξέσπασε στην Ελλάδα και την ανάγκασε να φύγει στο εξωτερικό είχε δηλώσει:

«Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα. Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις».

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι γυναίκες της showbiz έσπασαν τη σιωπή τους- Οι ανατριχιαστικές περιγραφές τους

Μάρω Λύτρα: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη γιατί…»

Συνάντηση... κορυφής στις Ηνωμένες Πολιτείες για Θάνο Πετρέλη & Μάρω Λύτρα! Έγινε του... Fame Story!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved