Βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου: «Να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους»
Showbiz

Βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου μιλώντας για την Κάτια Νικολαΐδου: «Να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους»

Η κίνηση του Δημήτρη Στρέπκου να αφιερώσει το αποψινό (21/4) fashion show του στο Ζάππειο στην άλλοτε επιστήθια φίλη του Κάτια Νικολαΐδου η οποία έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο, μόνο συγκίνηση μπορούσε να προκαλέσει στους παρευρισκόμενους. 

Πόσο μάλλον σε εκείνους που είχαν συναναστραφεί και συνεργαστεί με την Κάτια Νικολαΐδου όπως η Μαρία Κορινθίου η οποία έδωσε το παρών στο fashion show.

Athens Fashion Week:Η συγκινητική αφιέρωση στην Κάτια Νικολαΐδου & το ατύχημα της Μάλφα στο cat walk

korinthiou.jpg

Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα, η ηθοποιός δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της καθώς αναφέρθηκε στην αξέχαστη Κάτια Νικολαΐδου.

«Να στεναχωριόμαστε για τέτοια πράγματα, για τέτοια ζητήματα, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου και συνέχισε:

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρέπκος αφιέρωσε όλο το show στην Κάτια Νικολαΐδου, ήταν επιστήθια φίλη του και να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους, για πολλούς λόγους.

Όχι μόνο επειδή ήταν συνάδελφος και έχουμε υπάρξει σε δουλειές με την Κάτια… Έχουμε περάσει με την Κάτια μαζί και σε διακοπές και θεατρικές σεζόν, να μην τους ξεχνάμε αυτούς τους ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved