Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα τον χωρισμό τους
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα τον χωρισμό τους

Χθες (27/4) η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους που φημολογούταν εδώ και κάποιους μήνες. 

Την είδηση φιλοξένησε και η εκπομπή Γειά σου όπου και αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που το άλλοτε ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση τη συγκεκριμένη μέρα.

Οικονομάκου-Μιχόπουλος: Οι 3 γάμοι, το love story και η κοινή πορεία τους από το 2014 μέσα από φωτό

Έχοντας παιδιά στο δημοτικό και αποδεικνύοντας και έμπρακτα ότι η πρώτη προτεραιότητά τους είναι οι δικές τους ισορροπίες και τίποτα άλλο, οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την είδηση του χωρισμού τους τώρα που ο γιος και η κόρη τους θα απέχουν από τις μαθητικές δραστηριότητές του.

Θα είναι σπίτι και έτσι δεν θα εκτίθενται σε σχόλια που ίσως θα επηρέαζαν την ψυχολογία τους μιας και καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα κατάσταση στη ζωή τους.

Στην ίδια εκπομπή επίσης αναφέρθηκε ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει κάνει ιδιωτικό τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ώστε να απέχει για λίγο καιρό από τα social media ή τέλος πάντων να περιορίσει την αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved