Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο! - Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του
Showbiz

Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο! - Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα. Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο γνωστός ηθοποιός;

Όπως είναι γνωστό, ο καλλιτέχνης πέρασε αργά το βράδυ της Τετάρτης 22 Μάη ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής και είχε ένα από τα πιο δύσκολα βράδια μέσα στο νοσοκομείο. Από εκείνο το βράδυ μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στο Τζάνειο.

Σταρόβας:Τα νεότερα για την υγεία του μετά το επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής-Όσα είπε η σύντροφός του

starovas.jpg
6849043

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη αποκάλυψε πριν λίγες μέρες για την κατάσταση της υγείας του: «Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, το οποίο προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 26/05, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα είναι ευχάριστα, καθώς αύριο, Δευτέρα 27/05, παίρνει εξιτήριο!

Το εγκεφαλικό επεισόδιο δε του άφησε κάποια βλάβη. Η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής, περπατάει κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, γεγονός που σημαίνει ότι ο γνωστός ηθοποιός χρειάζεται κάποιες λογοθεραπείες τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Λογικό αν πιέσεις το χέρι ενός ανθρώπου έντονα να αντιδράσει»

Δημήτρης Σταρόβας: «Η επικοινωνία γίνεται ακόμα με δυσκολίες, αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα»

Σταρόβας:«Κάνει βόλτες στο διάδρομο του νοσοκομείου. Είναι ευδιάθετος, λέει λέξεις και εκφράσεις»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved