Ειρήνη Τάσσου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φώτο της Αριάδνης από τη Γη της Ελιάς με μαγιό
Showbiz

Ειρήνη Τάσσου: Θα τα χάσεις με τη μοναδική φώτο της Αριάδνης από τη Γη της Ελιάς με μαγιό

Μία μοναδική φωτογραφία με μπικίνι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ειρήνη Τάσσου η οποία υποδύεται με επιτυχία την Αριάδνη στη Γη της Ελιάς.

H τηλεοπτική Αριάδνη από τη Γη της Ελιάς απόλαυσε το μπάνιο της και στη συνέχεια πόζαρε στο φακό φορώντας ένα μπικίνι και μας έδειξε το αψεγάδιαστο κορμί της. Η ηθοποιός δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μαγιό και αμέσως τα like έπεσαν βροχή και τα σχόλια ήταν το ένα πιο κολακευτικό από το άλλο.

Γη της Ελιάς: Ο τοκετός της Ιουλίας και η «επαναφορά» του Μάνου

Photo-by-Irene-Tassou-on-March-24-2024.-May-be-an-image-of-mountain..jpg

«Προσπαθούσα να βρω κάστινγκ και δουλειές, να καταλάβω τι θέλω και τι δεν θέλω, είχα μπλέξει και σε κάποιες οντισιόν για παιδικό θέατρο και είδα ότι δεν είναι για μένα, γιατί ναι μεν αγαπάω πολύ τα παιδάκια, αλλά η πολλή συναναστροφή μαζί τους με πνίγει. Εφτασα και στις τελικές επιλογές για κάποιες άλλες δουλειές, έφαγα και την κρυάδα μου, το οποίο είναι καλό γιατί το να πηγαίνεις σε κάστινγκ στο ξεκίνημά σου είναι κάτι πολύ αγχωτικό κι εμένα κάθε φορά έτρεμε το είναι μου. Οπότε είναι κάτι που πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι γιατί έτσι θα μπορέσω να κάνω βήματα στη ζωή μου. Τελικά μου έδειξε μια συμφοιτήτριά μου το site του Ανδρέα Γεωργίου, το οποίο μου έλυσε τα χέρια, γιατί δεν χρειαζόταν να πάρω τηλέφωνο για να ζητήσω ακρόαση, απλά να ανεβάσω το βιογραφικό μου και να κάνω αίτηση σε όποια κάστινγκ βάζει η εταιρεία του. Οπότε με κάλεσαν, έκανα δοκιμαστικό για έναν ρόλο και μετά μου τηλεφώνησαν για να μου πουν ότι πήρα τη δουλειά, αλλά για άλλον ρόλο, αυτόν της Αριάδνης», είχε πει στο Gala για το πώς βρέθηκε στη σειρά.

Η Γη της Ελιάς – Γκλέτσος: Το επικό πρώτο γύρισμα με την Κοντού – Μου είπε ότι είμαι χάλια ντυμένος

Δες την στην παρακάτω gallery με μαγιό και θα τα χάσεις!

Η Γη της Ελιάς - Ειρήνη Τάσσου: «Με πιάνει φρίκη! Οι πιο δύσκολες σκηνές είναι αυτές που…»

Ειρήνη Τάσσου: Η Αριάδνη από τη Γη της Ελιάς έχει το πιο hot Instagram!Η νομική, τα σχόλια & ο Μίχας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved