Μελέτης Ηλίας: Τα 18 χρόνια με τη Θέμιδα Βουτσινά και η επαφή της κόρης του με την Τέχνη
NDP photo agency
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: Τα 18 χρόνια με τη Θέμιδα Βουτσινά και η επαφή της κόρης του με την Τέχνη

Για τη ζωή και την καθημερινότητα με την επί 18 χρόνια σύντροφό του, Θέμιδα Βουτσινά, αν υπάρχει μυστικό μακροχρόνιας σχέσης αλλά και για το αν τα παιδιά του έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν με την Τέχνη, μίλησε ο Μελέτης Ηλίας.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη Θέμιδα Βουτσινά;

Σχεδόν 18 χρόνια μαζί και παντρεμένοι τα 14, το παλεύουμε με τις καλές μας και τις κακές μας μέρες. Η σύζυγός μου δεν δουλεύει μετά από 20 χρόνια που ήταν βοηθός οδοντιάτρου. Τώρα είναι φέρελπις φοιτήτρια του ανοιχτού πανεπιστημίου και σπουδάζει Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού. Έχει μεγάλη αφοσίωση και πολύ διάβασμα. Της έχω πει «καν' το, δοκίμασέ το, θα σε στηρίξω όσο μπορώ από τη δική μου μεριά», γιατί είναι κάτι που ήθελε και αγαπούσε.

Μελέτης Ηλίας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά του – Η casual εμφάνιση της Θέμιδας Βουτσινά

voutsina-4.jpg

Υπάρχει μυστικό επιτυχίας σε μια μακροχρόνια σχέση;

Μην το παίξω τώρα ξαφνικά γκουρού της οικογενειακής θαλπωρής γιατί έρχεται η καθημερινότητα και σε διαψεύδει. Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει τη σχέση του, να υπάρχει κατανόηση, να γίνονται υποχωρήσεις να υπάρχουν αγάπη και εφευρετικότατα στη σχέση, να βρίσκεις νέους τρόπους Είναι σαν την τέχνη, πρέπει να ψάχνεις συνέχεια το καινούργιο. Αυτό που πράγματι μας έχει βοηθήσει ως ζευγάρι είναι η συμβουλευτική ζεύγους. Είναι τόσο καθοριστικό που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να συνταγογραφείται

Ως γονείς δύο παιδιών βρίσκετε χρόνο για τη σχέση σας;

Το προσπαθούμε να βγαίνουμε οι δυο μας μέσα στην εβδομάδα. Ευτυχώς έχουμε τη βοήθεια των γιαγιάδων και με την πρώτη ευκαιρία κάνουμε τις εξόδους μας και τις αποδράσεις μας, ώστε να έρθει η άλλη «θερμοκρασία» που πρέπει να έχει το ζευγάρι, την οποία και σκοτώνει η καθημερινότητα.

voutsina-3.jpg

Τα παιδιά σου έχουν εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσουν το δικό σου μονοπάτι;

Η Κοραλένια είναι 14 ετών και ο Δημήτρης είναι οκτώ ετών. Είναι δύο πολύ συνειδητοποιημένα παιδιά σε αυτό το κομμάτι. Η κόρη μου πέρασε μέσα από εξετάσεις και στο Μουσικό Γυμνάσιο και στο Καλλιτεχνικό στο κομμάτι του θεάτρου και διάλεξε μόνη της το πρώτο, για να μη θεωρήσει κανείς ότι πήγε στο Καλλιτεχνικό ως κόρη ηθοποιού, λόγω του μπαμπά της. Αυτό ήταν απόφαση μιας 12χρονης και εμένα με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Όταν μου είπε «θα πάω στο μουσικό σχολείο για να μη λένε ότι είμαι η κόρη του Μελέτη», ήταν μια τεράστια χαρά. Είναι ωραία η επαφή με την τέχνη. Του μικρού, από την άλλη, το όνειρό του είναι να καταφέρει να παίξει μαζί με τον Εμπαπέ.

Πηγή Real

Μελέτης Ηλίας: «Μου τρώει πολλά λεφτά η γυναίκα μου μαζί με τα παιδιά μας»

Μελέτης Ηλίας: Οι κρίσεις στον γάμο του με την Θέμιδα Βουτσινά, τα unfollow και το Σόι σου

Θέμις Βουτσινά: Η σπάνια εμφάνιση της συζύγου του Μελέτη Ηλία & το ανατρεπτικό της look σε πρεμιέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved