Κουρτίδου - Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου: Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκκλήσι, όμως αυτή τη στιγμή...
Showbiz

Κουρτίδου - Σεβδικαλής για την πρόταση γάμου: Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκκλήσι, όμως αυτή τη στιγμή...

Ο Γιάννης Σεβδικαλής και η Σοφία Κουρτίδου μίλησαν στη Super Κατερίνα για την πρόταση γάμου που έκανε ο Παραολυμπιονίκης αλλά και την αγάπη τους.

«Αχ, η καρδούλα μου το ξέρει! Το σύμπαν συνωμότησε πάρα πολύ γιατί η Σοφία είναι πολύ έξυπνη, ότι κατάφερα και τη σκαπούλαρα, πάλι καλά» είπε αρχικά ο Γιάννης.

Και πρόσθεσε: «πάνω από μήνα ήταν στο μυαλό μου απλά τον τελευταίο μήνα το σχεδίαζα. Ούτε στους γονείς ήθελα να το πω γιατί πολύ εύκολα θα διαρρεύσει».

Κλαίγανε όλοι στο πλατό του J2US με την πρόταση γάμου του Σεβδίκαλη στη Σοφία Κουρτίδου!

just-13.jpg

Και η Σοφία σε άλλο σημείο τόνισε λατρεύει τη μητέρα του Γιάννη: «Η μαμά του Γιάννη είναι το σύμβολο της μάνας και φανταστείτε πώς μπορεί να νιώθει, όταν βλέπει τον γιο της ευτυχισμένο. Είναι μία υπέροχη γυναίκα και εγώ έχω βρει μία δεύτερη μητέρα».

Και τόνισε: «Εμείς θαυμάζουμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον που δεν είναι υπερβολή ότι ερωτευόμαστε ο ένας τον άλλον καθημερινά».

Κουρτίδου-Σεβδικαλής: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την πρόταση γάμου στο πλατό του J2US!

super.jpg

Όσον αφορά τον γάμο είπε: «Δεν βιαζόμαστε αλλά και δεν κρατιόμαστε. Λέγαμε να πάμε σε ένα ξωκκλήσι οι δυο μας, όμως αυτή τη στιγμή μας παίρνει όλη η Ελλάδα τηλέφωνα και δεν ξέρουμε».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved