Ο Μάριος Αθανασίου παραδέχεται: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για τη Μαρία Σολωμού»
Showbiz

Ο Μάριος Αθανασίου παραδέχεται: «Αισθάνομαι αμήχανα να μιλάω για τη Μαρία Σολωμού»

Ο Μάριος Αθανασίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ότι έχει αμηχανία όταν μιλάει για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του μεγάλου γιου του, Μαρία Σολωμού

Αναφερόμενος στη Μαρία Σολωμού, συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δε φοβάται να εκφράσει την άποψή του. Έτσι τη θυμάμαι και έτσι ήταν πάντα. Αισθάνομαι λίγο αμήχανα να μιλάω γι’ αυτήν, είναι μια σχέση που έχει τελειώσει εδώ και 18 χρόνια».

Μάριος Αθανασίου σε Μαρία Σολωμού: «16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο;»

athanasiou-solomou.jpg

Επίσης τόνισε στη συνέχεια: «Νιώθω ότι δεν έχω τη δικαιοδοσία να μιλάω για τη Μαρία καθώς μιλάει η ίδια για τον εαυτό της και το κάνει ωραία και έντονα».

Και κατέληξε για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του μεγάλου γιου του: «Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για σουηδικό μοντέλο και να το ονομάσουμε ελληνικό. Αν στην Ελλάδα θεωρούμε ότι είναι μοντέλο ζωή, δύο χωρισμένοι γονείς να πλακώνονται στο ξύλο για το παιδί τους, τότε ας το χαρούν αυτοί που το κάνουν. Στη δική μας περίπτωση δε λύνουμε τις διαφορές μας πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας σολομό. Θέλει αγώνα και διπλωματία. Δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, υπάρχει μια δυσκολία. Προσπαθήσαμε να βρούμε τις ισορροπίες μας και το πετύχαμε».

athanasiou.jpg

Ο Μάριος Αθανασίου επίσης μίλησε για την καριέρα του: «Έχω περάσει διάστημα που πίστευα ότι μου αξίζουν τα πάντα. Ένιωθα ότι ήμουν κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Υπήρξε μια εποχή που νόμιζα πως είχα κάτι από Χόλυγουντ. Μου πήρε μια διετία για να το ξεπεράσω. Στη ζωή μου έχω πιάσει πάτο τρεις φορές. Δε θεωρώ ότι είμαι πάντα στα καλύτερά μου, είναι ελάχιστες οι φορές που νιώθω καλά. Παλεύω με τις δυσκολίες μέσα μου και έξω μου».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved