NDPPHOTO
Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Stylish φθινοπωρινή εμφάνιση στη Μύκονο με western πινελιές
Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκαν στη Μύκονο για μια σύντομη φθινοπωρινή απόδραση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα με την παρουσία τους.
Το ζευγάρι, που αγαπά τα ταξίδια και τις κοινές εμφανίσεις, απόλαυσε τη βραδινή του βόλτα στα σοκάκια του νησιού, με την κομψότητα της Σοφίας να ξεχωρίζει.
Στράτος Τζώρτζογλου: Ανανέωσε τους όρκους γάμου με την Σοφία Μαριόλα: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

NDPPHOTO
Η Σοφία Μαριόλα για την έξοδο με τον αγαπημένο της επέλεξε ένα outfit που συνδύαζε άνεση και δυναμικό fashion statement.

NDPPHOTO
Το look της βασίστηκε σε ένα denim παντελόνι σε ίσια γραμμή, το οποίο απογείωσε με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι western boots με κρόσσια και μεταλλικές λεπτομέρειες, ένα κομμάτι που έκλεψε τις εντυπώσεις. Το μαύρο σακάκι πρόσθεσε την απαραίτητη δόση glam, ιδανική για μια κοσμική έξοδο στη Μύκονο.

NDPPHOTO
Στο πλευρό της, ο Στράτος Τζώρτζογλου εμφανίστηκε casual με σκούρο παντελόνι και γκρι jacket, αφήνοντας τη σύζυγό του να τραβήξει πάνω της όλα τα φωτογραφικά φλας.

NDPPHOTO
Διαβάστε επίσης:
Ο Τζώρτζογλου στο πλευρό της Μπάρμπα: «Το κομπιούτερ του εγκεφάλου έπαψε να λειτουργεί, "κάηκε"»
Τζώρτζογλου - Συγκινεί με το «αντίο» του στον Νίκο Γαλανό: «Πρίγκιπας καλοσύνης... Ποιούσε ήθος»
Τζώρτζογλου για κατάθλιψη: «Ακόμα και η γυναίκα μου, η Σοφία, έλεγα ότι δεν θα με αντέξει, θα φύγει»