Μανώλης Μαυρομάτης: 2 χρόνια μετά τη φωτιά στο σπίτι του και τον θάνατο της συζύγου παίρνει εξιτήριο
Μπορεί η σύζυγός του να μην τα κατάφερε και να έφυγε από τη ζωή, όμως, ο Μανώλης Μαυρομάτης, παίρνει επιτέλους εξιτήριο μετά από δύο χρόνια νοσηλείας.
Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι του όταν ξέσπασε φωτιά από αναμμένο μάτι κουζίνας. Γρήγορα ο χώρος τυλίχθηκε στις φλόγες και ο Μανώλης Μαυρομάτης με τη σύζυγό του εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να βγουν από το διαμέρισμα που βρίσκεται στο Κολωνάκι.
Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκε ο γνωστός σπορτ κάστερ αλλά και η σύζυγός του και αμέσως διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αφού παρουσίαζαν, εκτός από εγκαύματα, και αναπνευστικά προβλήματα.
Πέθανε η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομάτη, Ρένα Βενιέρη! Πριν 2 μέρες είχε βγει από την εντατική!

Η Ρένα Βενιέρη η οποία ήταν ηθοποιός στο επάγγελμα, ήταν σε σοβαρότερη κατάσταση και αμέσως μπήκε στην εντατική.
Μετά από περίπου τρεις μήνες νοσηλείας και απανωτών χειρουργικών επεμβάσεων, η Ρένα Βενιέρη έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα ενώ και ο Μανώλης Μαυρομάτης ανάρρωνε στο Γενικό Κρατικό, μετά από χειρουργείο που είχε υποβληθεί και εκείνος στην κοιλιά.
Δυστυχώς, όμως, η Ρένα Βενιέρη δεν τα κατάφερε και παρά τη μάχη που έδωσε, άφησε την τελευταία της πνοή.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Μαυρομάτης θα γυρίσει επιτέλους στο σπίτι του.
Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:
Διαβάστε επίσης:
Ωρες αγωνίας για τον σπουδαίο αθλητικογράφο Μανώλη Μαυρομάτη και τη σύζυγό του
Μανώλης Μαυρομάτης: Κρίσιμες ώρες - Σταμάτησε η διαδικασία αφύπνισης του δημοσιογράφου
Μανώλης Μαυρομάτης: Διασωληνώθηκε ο αθλητικογράφος – Στη ΜΕΘ παραμένει η σύζυγός του