Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ήταν πεπρωμένο και δεν το ήθελε ο Θεός να παντρευτώ»
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ήταν πεπρωμένο και δεν το ήθελε ο Θεός να παντρευτώ»

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στο πλατό του «The 2night Show» και συνομίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ανοίγοντας την καρδιά του για προσωπικές του επιλογές και στάσεις ζωής που τον καθόρισαν.

Ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και κριτής του YFSF αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια, εξηγώντας πως επέλεξε συνειδητά να αφήσει πίσω του ό,τι τον βάραινε, ενώ μίλησε και για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο Ζερόμ Καλούτα για το ανεκπλήρωτο ταξίδι του στο Κονγκό: «Θα γνωρίσω όλη την οικογένειά μου εκεί»

the-2night-showrenos-xaralampidhs-1.jpg

«Αποφάσισα να ξεφορτωθώ τα περιττά βάρη, όπως το τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα. Το να αποδείξω ότι είμαι “κάποιος” και το κυνήγι του χρήματος. Οι πολλές επιθυμίες είναι για τα κορόιδα και τους πνευματικά φτωχούς. Χρησιμοποιώ τις “μετάνοιές” μου ως εργαλεία. Δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι θα ξαναέκανα τα ίδια λάθη. Θα είχα μεγαλύτερη φαντασία να κάνω άλλα. Λένε “με τρομάζει η βλακεία” και σκέφτομαι “να δεις η δική μου η βλακεία πως με τρομάζει… που δεν τη βλέπω”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου και μάλιστα παραδέχτηκε πως και ο ίδιος έχει αναρωτηθεί πολλές φορές για αυτή του την επιλογή: «Κι εγώ απορώ και πολλές φορές ρωτώ τον εαυτό μου πως και δεν παντρεύτηκα. Ανά εποχές δίνω κι άλλες απαντήσεις. Έχω καταλήξει ότι μάλλον ότι ήταν γραφτό να μην παντρευτώ. Ήταν πεπρωμένο και δεν το ήθελε ο Θεός.

the-2night-showrenos-xaralampidhs-2.jpg

Στο Ευαγγέλιο ο Χριστός λέει στους μαθητές του “μην παντρευτείτε”. Κι ο Παύλος προς Κορινθίους τους συμβουλεύει “καλύτερα να μην παντρευτείτε”. Να αφιερώσεις τη ζωή σου στον Θεό. Τώρα αυτό είναι για εμένα παρηγοριές. Δεν ξέρω γιατί δεν παντρεύτηκα».

Κλείνοντας, μίλησε και για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά και για τον τρόπο που διαχωρίζει την προσωπική του ζωή από την καλλιτεχνική του πλευρά: «Οι γυναίκες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή μου, μου λένε συνήθως “Ρένο, συγγνώμη, σε παρεξήγησα”. Στη ζωή μου είναι νοικοκύρης συγκροτημένος, ενώ στο επάγγελμα είμαι “τρελός καλλιτέχνης”. Αναζητώ γαλήνη στο σπίτι κι όχι σύγκρουση», εξομολογήθηκε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved