Showbiz

Νίκος Κουρκούλης: Ο γάμος του με την Κελεκίδου και η απόσταση

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κουρκούλης μιλά για όλα. Απαντά στο πώς αντιμετωπίζει την απόσταση που τον χωρίζει από την οικογένειά του και όχι μόνο. Μιλά για τον ανιψιό του, Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια για να συμμετέχει σε talent show ως κριτής.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα καλά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος εκτός από συνεργάτης του είναι και ανιψιός του. Τον στηρίζει στα πρώτα βήματα τη καριέρας του και είναι πολύ περήφανος για εκείνον.

Ο Νίκος Κουρκούλης αναφέρθηκε ακόμα και στην σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας ότι μιλάνε και ότι χαίρεται που βλέπει ότι είναι καλά και πολύ όμορφη. Όσο για τα παιδιά του που μένουν στην Αυστραλία μαζί με την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου, είπε ότι τους μιλάει τρεις φορές την ημέρα μέσω skype.

Αποκάλυψε ότι μαγειρεύει αλλά μόνο για την οικογένεια και τους φίλους του, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το αν θα πήγαινε κριτής σε talent show, είπε ότι δεν απορρίπτει καμία πρόταση και όλα εξαρτώνται από το concept που θα του προτείνουν για το αν θα πει το ναι ή το όχι.

Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved