Showbiz

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η δυσλεξία, οι γυμνές φωτό και η παραδοχή: «Είμαι πολύ ζηλιάρα, έχει γίνει χαμός»

Gossip-tv Team

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε στην εκπομπή After Dark και μίλησε για όλα όσα δεν γνωρίζουμε για εκείνη. 

Για το... Καρυδάκι της, τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη αλλά και για την ιδιότητά της ως μαμά μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Θέμη Γεωργαντά.

Η art director του GNTM μίλησε για το πρόβλημα δυσλεξίας που έχει λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αντί για 15ποντο είπα 15αύγουστο μια φορά. Είμαι υπερκινητική. Το “βαριέμαι” που έγινε viral, είναι η αλήθεια μου".

Όσο για το πόσο αυστηρή μαμά είναι, είπε: "Ερωτευτήκαμε με τον άνδρα μου, ζήσαμε για 5 χρόνια και μετά είπαμε θα κάνουμε οικογένεια. Eίμαστε και οι δυο αυστηροί με τα παιδιά, απλά εγώ λέω όχι και ο άντρας μου εξηγεί γιατί λέμε όχι".

Για τη σχέση με τον σύζυγό της, τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, και το αίσθημα της ζήλιας που τυχόν έχει, η ίδια είπε: "Είμαι πολύ ζηλιάρα. Τα πρώτα χρόνια που ο έρωτας ήταν τούρμπο είχα ξεφύγει γιατί και η ζήλια ήταν τούρμπο. Τα πρώτα χρόνια βγαίναμε. Οι γυναίκες γουστάρουν τον άνδρα μου. Όταν βγαίναμε λοιπόν και κάποια πήγαινε να τον διεκδικήσει γινόταν χαμός. Παντρευτήκαμε αφού κάναμε το παιδί μας. Έγινε για πρακτικούς λόγους αλλά δεν έχω ξαναζήσει πιο ωραία στιγμή. Ήταν στην Κίμωλο. Ήταν ο πιο ρομαντικός γάμος".

Επίσης, δεν έκρυψε ότι έχει φωτογραφηθεί γυμνή για τον σύζυγό της: "Ο άντρας μου με έχει φωτογραφήσει γυμνή, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι για μένα και τον άντρα μου".

Στο εξομολογητήριο, η Ζενεβιέβ παραδέχτηκε: "Δεν θα άφηνα το GNTM για δική μου εκπομπή".

Επίσης τόνισε: "Αν άλλαζα κάτι στον εαυτό μου θα ήταν η μύτη μου γιατί είναι θεόστραβη".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: "Ο άντρας μου κάνει το καλύτερο σεξ για μένα"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved