Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Έτσι γιόρτασε τα γενέθλιά του - Η φωτό και οι ευχές της Μπάρκα

Gossip-tv Team

Απόστολος Ρουβάς: Είναι σίγουρα ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα της TV για τη φετινή σεζόν - Ιδιαίτερα γενέθλια για τον γνωστό chef...

Φέτος είναι η χρονιά του, αφού μετά από αρκετά χρόνια στις κουζίνες, ο Απόστολος Ρουβάς είχε την ευκαιρία να βγει μπροστά από τις κάμερες κάνοντας το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Ο αδερφός του Σάκη Ρουβά συμφώνησε με το Mega προκειμένου να βρίσκεται στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και στο πλευρό της Δανάης Μπάρκα. Φυσικά οι τηλεθεάτριες θέλησαν από νωρίς να μάθουν λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή του γοητευτικού chef.

Ωστόσο τη μεγάλη αποκάλυψη έκανε πρόσφατα ο ίδιος, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

«Τη δεδομένη στιγμή δεν είμαι μόνος. Δήλωση. Αυτό είναι κάτι που δεν μοιράζομαι εύκολα. Το πόσο καιρό είμαι με έναν άνθρωπο, γιατί είμαι, ποιος είναι, είναι κάτι τελείως προσωπικό δικό μου. Μπορεί να το μαθαίνουν τώρα αλλά μπορεί να μην είναι τώρα να είναι πιο παλιό», είπε ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο γνωστός chef γιόρτασε τα γενέθλιά του αφήνοντας με ερωτηματικά για την ηλικία του. Ανάμεσα στις ευχές και στις αναρτήσεις των δικών του ανθρώπων και ένα βίντεο το οποίο ανέβασε η Δανάη Μπάρκα προκειμένου να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved