Showbiz

Πάνος Καλίδης: Γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη μητέρα των παιδιών του και ο λόγος που καβγαδίζουν

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά για τη γυναίκα της ζωής του, Λεάννα Μάρκογλου η οποία τού έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο Survivor λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα έφευγα ακριβώς την ίδια στιγμή. Δεν μπορούσα δώσω τίποτα ούτε αγωνιστικά ούτε ψυχικά».

Όταν ρωτήθηκε για τον συχνότερο λόγο που μαλώνει με τη Λεάννα Μάρκογλου ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι ξεχνάει τα ντουλάπια του σπιτιού ανοιχτά, κάτι που εκνευρίζει τη γυναίκα του ενώ πρόσθεσε ότι ακόμη ένας λόγος είναι το γεγονός ότι ο ίδιος είναι ζηλιάρης.

«Όταν νιώθεις κάτι για τον άλλον πρέπει να το λες. Δεν θα σταματήσω να λέω το τι νιώθω μετά από 17-18 χρόνια μαζί. Θέλω να το κάνουν όλοι, δεν είναι δεδομένο. Μπορεί ο χρόνος να αλλοιώσει τη σπιρτάδα της αρχής» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλίδης.

Μία άλλη αποκάλυψη που έκανε, είναι πως ακόμα δεν έχει παντρευτεί με τη Λεάννα παρ' όλο που έχουν δημιουργήσει εδώ και χρόνια την οικογένειά τους.

Ο ίδιος τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Είναι κάτι που θα έρθει αν είναι κάτι που το θέλει η Λεάννα. Εμένα με ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί η σχέση ενώπιον του Θεού. Δεν ξέρω καν αν θέλει εκείνη. Είναι πιθανό να της κάνω πρόταση και να αρνηθεί».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved