Showbiz

Αλκαίος: Η εξομολόγηση στην Καραβάτου: Οι δύσκολες στιγμές, η προσωπική ζωή και όσα του είχαν λείψει

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αλκαίος χάρισε χθες βράδυ μοναδικές τηλεοπτικές συγκινήσεις, έντεκα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση on stage. 

O τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου λίγο πριν την προβολή τα γυρίσματα για το Σπίτι με το Mega που εκείνη παρουσίασε. Ήταν πολύ αποκαλυπτικός, αναφερόμενος στα έντεκα ολόκληρα χρόνια που μεσολάβησαν.

Όπως είπε: «Το 2004 και το 2010 πέρασα δύο πολύ δύσκολες καταστάσεις. Μπήκα 19 χρονών στο τραγούδι, στα 40 μου πήγα στη Eurovision... Δεν γινόταν να μην κάνω παύση. Έφυγα για να ισορροπήσω αλλά δεν ήξερα αν θα λείψω 11 χρόνια».

Όλο αυτόν τον καιρό, απομονωμένος στο αγαπημένο του νησί, τον επίγειο παράδεισό του, τη Μήλο, ο Γιώργος Αλκαίος παρακολουθούσε τα μουσικά δρώμενα, όχι όμως από την τηλεόραση αλλά μέσα από το διαδίκτυο. Όπως είπε:

«Παρακολουθούσα τη μουσική στο διαδίκτυο. Δεν έβλεπα τηλεόραση και ραδιόφωνο. Συγνώμη. Κανένα τραγούδι δεν είναι σκουπίδι. Κάποιος κάτι ένιωσε και το έγραψε».

Όλο αυτό το διάστημα, τι άλλαξε για εκείνον αλλά και για τον κόσμο γύρω του; Ο ίδιος σχολίασε: «Αυτό που είδα μέσα στα δέκα χρόνια είναι η αλλαγή του κόσμου μέσω των social. Στα 11 χρόνια που λείπω τα social media άλλαξαν τον κόσμο. Δεν έχω social, μόνο email έχω».

Όσο για τα πράγματα που του έλειψαν περισσότερο όλο αυτό το διάστημα, ο Γιώργος Αλκαίος παραδέχτηκε: «Όταν έφυγα από το τραγούδι μου είχε λείψει το διάβασμα».

Σε ό,τι αφορά τώρα την προσωπική του ζωή, όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου διερωτήθηκε ποιον μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Όμως, δεν παρέλειψε να απαντήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν παντρεύτηκα και δεν έχω παιδιά». Στην ερώτηση αν θα σκεφτόταν να αποκτήσει παιδιά, ο Γιώργος Αλκαίος παραδέχτηκε ότι πλέον θα το σκεφτόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο διπλά.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής κατέληξε: «Δεν ξέρω αν είναι επιστροφή αυτό που έκανα, μου άρεσε η πρόταση του Mega».

Τέλος, ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε: «Βγάζω ένα επετειακό άλμπουμ στις 24 Δεκεμβρίου που είναι τα γενέθλιά μου».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Σπίτι με το Mega: Ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε μετά από 11 χρόνια και το gossip-tv ήταν εκεί!

Συγκινημένος ο Αλκαίος! Το δημόσιο μήνυμά του για τα αποθεωτικά σχόλια στο Twitter!

Σπίτι με το Mega: Aποθέωση για τον Αλκαίο στο Twitter! Στήθηκε το απόλυτο γλέντι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved