Showbiz

Αναστασία: «Είμαι ένα παράδειγμα σαν τον Παντελιδη, που ξεκίνησε καριέρα μέσα από το YouTube»

Gossip-tv Team

H 18χρονη Αναστασία παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για τον τρόπο που έγινε γνωστή, μέσα από το τραγούδι της "Αμαρτίες", που έγινε viral, πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα. 

Είναι πλέον μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του κοινού, το τραγούδι της οποίας έχει προκαλέσει πανικό, όχι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε όλα τα μέρη διαδκέδασης, μιας και παίζει δυνατά και οι ακροατές το αγαπούν πολύ.

Η 18χρονη Αναστασία ξεκίνησε μέσα από την δημοσιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok, κυκλοφορώντας ένα μικρό teaser από την επιτυχία της "Αμαρτίες", που κυκλοφόρησε και επίσημα πριν από λίγο καιρό και είναι πρώτο σε προτιμήσεις από το μουσικόφιλο κοινό. Η Αναστασία παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Ελένη", και μίλησε για τον τρόπο που έγινε διάσημη στο κοινό, λέγοντας ότι το ίδιο έγινε και με την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το YouTube.

Παράλληλα, έκανε λόγο για την μοναδική στήριξη που έχει από τους γονενίς της όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι ήταν πάντοτε δίπλα της και την βοηθούσαν σε κάθε νέο της βήμα. Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ένα παράδειγμα όπως και ο Παντελής Παντελίδης... Ένα από τα αρνητικά σχόλια που ακούω είναι ότι δεν μπορούν να ακούνε άλλο το τραγούδι μου. Πολλοί μου λένε ότι αν και δεν ακούνε αυτή τη μουσική, θέλουν να ακούνε το τραγούδι μου... Από μικρή ήμουν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και οι γονείς μου σε ό,τι επιλογή είχα ήταν πάντα κοντά μου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved