Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η κόρη του είναι η μεγαλύτερή του θαυμάστρια- Τον βλέπει στην tv και τον χειροκροτά!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιανός έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη μικρότερη κόρη του και δεν έχει διαστάσει στιγμή να το δηλώσει και δημόσια, μιας και με την γυναίκα του έχουν δημιουργήσει μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και παρουσιαστές, που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ και τον στηρίζει συνεχώς και σε κάθε νέο του επαγγελματικό βήμα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη και η μικρή Βαλέρια, έχουν ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, για να μπορέσουν αν βρίσκονται όλοι μαζί σαν οικογένεια και να περνούν μαζί όμορφες στιγμές.

Ο Γιώργος Λιανός μάλιστα, πριν από έναν χρόνο και ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του Survivor, ταξίδεψε άρον άρον μέχρι την Αθήνα, μόλις ενημερώθηκε ότι η γυναίκα του γεννάει. Μάλιστα, ο ίδιος είχε πει χαρακτηριστικά: "Πρόλαβα τη γέννηση της κόρης μου οριακά. Με το που έμαθα ότι έπρεπε να μπει εκτάκτως, με έβαλαν στο πρώτο αεροπλάνο και έφυγα. Έκανα κάθε μέρα PCR για να μπορώ να πετάξω οποιαδήποτε στιγμή."

Πριν από λίγες ώρες, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό story στο Instagram, που έδειχνε τη μικρή Βαλέρια να παρακολουθεί ένα video clip του μπαμπά της στην τηλεόραση, να χορεύει και να μην μπορεί να σταματήσει να τον χειροκροτεί. Μάλιστα, το ποστ συνόδευσε με τη λεζάντα: "Biggest fan".

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved